2777
2789
عنوان

مامانم همش

140 بازدید | 12 پست

از بیماری و مریضی قرص ودوا حرف میزنه

یا اینکه یکی بیاد خونمون یا بریم خونه یکی تا چند وقت همش حرف اونه تو خونه فلانی چی گفت فلانی چیکار کرد همش حرفاشونو حلاجی میکنه یکسره حرف میزنه کلافم کرده یارو میاد میره یا میریم خونش تموم میشه تا چند حرفش تو خونس

بخدا من جایی ندارم برم هیچ تفریحی ندارم خستم کرده از بچگیم همین بود

کاش بمیرم از این زندگی سگی نجات پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بی حوصله ای چقدر .فکری به حال خودت کن پیاده روی برو حتما ضد افسردگی و بی حوصلگی.به نظر بنده شما نرمال نیستی .دخترا همش دوست دارن حرف بزنن و وراجی کنن شما طبیعی نیستی

عزیزم شما بی حوصله ای چقدر .فکری به حال خودت کن پیاده روی برو حتما ضد افسردگی و بی حوصلگی.به نظر بند ...

حرف آره

نه اینکه یکسره حرف مریضی وحرف مردم باشه یه مهمونی تموم میشه تا مدت ها بحثش هست

حرف آرهنه اینکه یکسره حرف مریضی وحرف مردم باشه یه مهمونی تموم میشه تا مدت ها بحثش هست

تازه مامان من ک هر کسی حرفی بزنه ازش کوه میسازه و حلاجی میکنه چرا این گف چرا اون گف حتی حرفا ساده !

مامان منم همش انرژی منفی

همسناشون همه مثل هم هستن کاری نمیشه کرد منم از بیکاری که میرم واقعا حالم پیش شوهرم بهتره نه غر میزنه نه میناله نه هم بعد مهونی ایراد میگیره

اخلاقامونم بهم نمیخوره من درونگرا هستم و ساکت و بی حاشیه

اصلا حوصله حرفای خاله زنکی ندارم 🤣😑

ایشون برونگرا و پر حرف و از کاه کوه میسازن

چندماهی میشه براش اینترنت میگیرم فقط کلیپ روبیکا نگاهمیکنه سرگرم شده