2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

48 بازدید | 6 پست

کاش بمیرم دوباره متولد بشم ولی نه تو ایران.توی آمریکا یا فرانسه.پدر و مادرم منو دوست داشته باشن بافرهنگ باشن روشنفکر باشن بهم توجه کنن.خوش شانس باشم.پولدار باشم.تنها دغدغم تفریحات روزانم باشه.بعدش با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم بچه بیاریم.اگه هم قراره تا 80 یا 90 سالگی عمر کنم پس خودکشی کنم بهتره.اما اینو میدونم با خودکشی از انسان بودن رد میشم و دوباره اشیا مثل سنگ یا درخت و...میشم بعد گیاه میشم بعد جانور میشم بعدددد انسان میشم تا زندگی که حسرتشو میکشم رو زندگی کنم.خیلی سخته از اینکه میدونم روحم اینقد عذاب کشیده وگرنه الان خوشبخت بودم اما میدونم تو زندگی های قبلیم سختی زیاد کشیدم چون زمان مرگ به سختی هام فکر کردم و الان این زندگی این شده.چون میگن زمان مرگ به هرچی فکر کنی تو زندگی بعدی همون اتفاق میفته.هعییی همیشه تو دور تکرارم❤️🩹

هممون همینو میخوایم

دیگه به گربه های تو خیابون هم حسودیم میشه.وقتی میبینمشون با خودم میگم یعنی چی عذابت داده که تو زندگی قبلیت خودکشی کردی کاش منم مثل تو بودم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم واقعا دلم میخواد روی زندگی خودم تمرکز کنم و امید داشته باشم به آینده. ولی وقتی زندگی کسایی رو میبینی که توی اون کشورا بدنیا اومدن... خیلی سخته. حتی مهاجرت هم نمیتونه این تفاوت رو بپوشونه. منم خیلی ناامیدم. جوونیمون رفت

منم واقعا دلم میخواد روی زندگی خودم تمرکز کنم و امید داشته باشم به آینده. ولی وقتی زندگی کسایی رو می ...

واقعا جوونیمون رفت.حقمون نبود دغدغمون مشکل مالی و جسمی و روحی باشه یا حتی کوچیک ترین حق هر انسانی،اونم آزادی.درسته تو کشور های دیگه هم این چیزا برای خیلیا میشه حسرت ولی ما ایرانیا از همه طرف به بن بست میخوریم.بخدا گناه داریم😔💔

واقعا جوونیمون رفت.حقمون نبود دغدغمون مشکل مالی و جسمی و روحی باشه یا حتی کوچیک ترین حق هر انسانی،او ...

نه واقعا از بیخ و بن زندگیامون فرق داره. اکثرمون مشکل مالی داریم. خیلیامون افسرده ایم. خیلیا جواب زحمتامونو نمیگیریم. رو هر جا دست میذاری مشکل هست.

امروز داشتم تو اینستا میچرخیدم یکی از همبازیای بچگیم رو دیدم ک با خانوادش همون خیلی سال پیش مهاجرت کردن آمریکا. اصن دیگه نه فهمید ما تو این سالا چی کشیدیم، چن تا جنگ گذروندیم. بهترین زندگیو داره.

نه واقعا از بیخ و بن زندگیامون فرق داره. اکثرمون مشکل مالی داریم. خیلیامون افسرده ایم. خیلیا جواب زح ...

آره خوشبحالشون.میدونی اونا روحشون خیلی قدیمیه چون خیلی درس ها پس دادن و هر لول که بالاتر میرن مشکلاتشون هم کم میشه.من بدبخت روحم جدیده هر مشکلی بگی دارم اصلا با آرامش غریبه ام نمیدونم چجوری از پسش بربیام🫠