2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
کانال مشاوره چی نتیجه اش چی بود 🙃واقعا خیلی گیرم از ی طرف خیلیییی زحمت کشیدم و زرنگ بودم، دبیرستان ...

سال اول بود پشت بودی؟ اگه آره که خیلی پزشکی دوست داری یه سال دیگه شانست امتحان کن ولی اینبار خیلی جدی امتحانا بده بعد امتحانا یکم استراحت کن تا ۱ شهریور خواستی به مسافرت هم برو حال و هوات عوض بشه بعد شروع کن جدی بخون مشاور بگیر از همون اول کلاس و کتاب و آزمون تلاش تلاش تلاش هیچی کم نزار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی هرجا میری میگن فلانی پزشکی قبول شده وااای فلانی پزشکهههکلا هرچیز سطح بالا رو بهش مرتبط میکنن پس ...

معلم و کارمند کجا و پزشک کجا

هیچ شغلی حالا غیر آتش نشان و پلیس شاید ، مسئولیت جون انسان با تو نیست

اینو میگن و از اونور هم برو ببین چند سال بعد مثلا در مورد یه متخصص چی میگن ، پولش حرومه ، پول زور میگیرن ، بی سوادن ، تجویز های مردم برای همدیگه

متعهد به عشق

من خیلی میفهمم چی میگی . خودم یه سال پشت کنکور موندم براش . سالی که پشت کنکور موندم همش میگفتم از یه ...

چقدر خوش شانسم و خداروشکر که الان شما در تاپیکم هستین، مرسیی واقعا

نه حس میکنم این بغض باهام میمونه و نشخوار میشه

اعتماد به نفسم میاد پایین و عقده ای میشم

الان شما از انتخابتون پشیمون نیستین؟

و من یک سال دیگه بمونم به نظر شما

با وضعیتی هم که یکم بالاتر گفتم

گاهی فکر میکنم که برم هر رشته ای و دوباره ۴ سال دیگه برگردم و کنکور بدم شاید اون موقع یاد گرفته باشم که قوی باشم و از این ضعیفی خارج شده باشم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

اگه رشته ی خوبی قبول میشی مثل توان بخشیا برو حتماولی اگه نه تلاشتو بکن دوبارهو اینو بگم که..نه پزشکی ...

توان بخشیا مثلا گفتار درمانی چطوره به نظرتون؟

اره احتمالا مجبور به این کار بشم اگه فرهنگیان نخوام برم

مرسیی، بله متوجهم ولی برای درک عمیق تر باید بیشتر توی اجتماع باشم و سنم بالاتر بره، بهتر بگم این دوره ی کنکوری رو رد کنم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

کجا اوج موفقیت هفت سال خر زدن و جون کندن و کشیک دادن و بعد چهار سال طرحو تازه عمومی گرفتنه؟چقدر با و ...

مرسی بابت پیامتون، بله درست میگین 💙🫂

توان بخشیا مثلا گفتار درمانی چطوره به نظرتون؟ اره احتمالا مجبور به این کار بشم اگه فرهنگیان نخوام بر ...

اره رشته خوبیه بعد کنکور تحقیق کن کلا درمورد توان بخشیا

آفرین دقیقا همینطوره

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

سال اول بود پشت بودی؟ اگه آره که خیلی پزشکی دوست داری یه سال دیگه شانست امتحان کن ولی اینبار خیلی جد ...

بله سال اول بود

میدونین از ی طرف هم میترسم بدنم کم بیاره

وضعیتم بدتر بشه، همه اش توی تردید گیر کردم

چون بنیه ام ضعیفه

میدونی چندتا دانشجوی پزشکی در سال خودکشی میکنن ؟ پزشکی روحیه قوی میخواد کسی که واسه کنکور افسردگی می ...

خودمم نسبت به همین شک دارم

مامانم میگه ضعیفم، نمیدونم شاید راست میگه روحیه ی ضعیفی دارم