2777
2789
عنوان

پزشکی

238 بازدید | 44 پست

آیا پزشکی همه چیزه؟

امسال میخوام دیگه هرچی قبول شدم برم

اما تا وارد فضای مجازی میشم، میام اینجا یا کلا توی زندگی واقعی یکی میگه پزشکی میخونه، پزشکه، کلا از این رشته صبحت میکنه ی بغضی گلومو میگیره، قلبم ی تیری میکشه انکار که عقده و حسرت شده باشه

از ی طرف حس میکنم اگه دوباره بمونم جوونیم میره و نمیتونم زندگی ریلکس تر و آروم تری داشته باشم

ولی از اون طرف اون حسرته هم هست

به نظر شما چیه این حس؟!

از بچگی دوست داشتم پزشک بشم اما الان نمیدونم که اون خواستن بچگی تحت تاثیر فرهنگ و جامعه امون که پزشک پرست هست بوده یا بخاطر علاقمند و خواست خانواده

شاید هم واقعا خودم دوست دارم

توی ی وضعیت عجیبیم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین گاهی باید منطقی بود عمر میگذره تو داری بهترین سال های عمرت توی یه مرحله از زندگی خودت قفل میکنی اگه دو سال پشت موندی و نشد برو دنبال زندگیت باور کن ادامه زندگیت خیلی قشنگ تر از این مرحله مضخرفه

عه دقیقا بحث دیشب کانال مشاوره همین بود

کانال مشاوره چی

نتیجه اش چی بود 🙃

واقعا خیلی گیرم

از ی طرف خیلیییی زحمت کشیدم و زرنگ بودم، دبیرستان معدل ۱۹ به بالا

همه هم اوج موفقیت رو تو قبولی در این رشته میدونن

اما پشت کنکور که موندم انکار تمام زحماتم رو هدر دادم چون درست نخوندم و خسته بودم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

جامعه هم پزشک پرست نیستبیشترین قشری که فروش میخورن پزشکهان و نه از طرف دولت محبوبن و نه مردم و هیچ و ...

وقتی هرجا میری میگن فلانی پزشکی قبول شده

وااای فلانی پزشکههه

کلا هرچیز سطح بالا رو بهش مرتبط میکنن پس یعنی پزشک پرسته

وگرنه چرا به معلم چرا به ی کارمند بانک اینقدر توجه نمیشه؟

البته که حقشون هستا زحمت زیاد داره

جون کندن میخواد

فکرش نکن تمام تلاشت بکن هر چی قبول شدی برو کلی پیراپزشکی متنوع هست فرهنگیان هم خوبه 💚 🙏🏻

پزشکی سخته درسای وحشتناااک فشرده بعد ۷ سال شیفت های سخت ببین تو انسانی بقیه ابعاد زندگی هم وجود داره حق داری از این زندگی لذت ببری

من خیلی میفهمم چی میگی . خودم یه سال پشت کنکور موندم براش . سالی که پشت کنکور موندم همش میگفتم از یهطرف جوونیم میره ولی از طرف دیگه میدونم اگه تو خانواده هرکی حرفشو بزنه بهم فشار میاد . مشکل این بود نمیدونستم واقعا علاقه دارم یا از رو حرف مامان بابامه .. داداشمم پزشکی میخوند فشار بیشتری روم بود ولی با خودت فکر کن بگو اگه جلوت بگن فلانی پزشکه برات مهمه ؟ اگه بگن بر فرض مثال پرستاری میخونی مثلا . بگن. همه میتونن قبول شن برات مهمه یا پاش هستی . من نتونستم تحمل کنم خوندم قبول شدم . ایشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

اگه رشته ی خوبی قبول میشی مثل توان بخشیا برو حتما

ولی اگه نه تلاشتو بکن دوباره

و اینو بگم که..نه پزشکی همه چیز نیست و زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاست

الان شاید متوجه منظورم نشی چون تحت فشاری و فقط داری هدفتو میبینی ولی بعدا میرسی به حرفم

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

ببین گاهی باید منطقی بود عمر میگذره تو داری بهترین سال های عمرت توی یه مرحله از زندگی خودت قفل میکنی ...

یک سال پشت بودم، بله

خیلی فشار روحی و روانی تجربه کردم

خیلیییی

باورتون میشه روانشناس ارجاعم داده به روانپزشک برای تحویل دارو چون که افسردگی شدید دارم و سر همون امسال نتونستم خوب بخونم

نمیدونم، حس میکنم اگه برم تا آخر عمر حسرتش به دلم میمونه اما از ی طرف میگم اگه ارزش نداشت چی؟ بعد قبولی و خوندن چند ترم پشیمون شدی چی؟

فکرش نکن تمام تلاشت بکن هر چی قبول شدی برو کلی پیراپزشکی متنوع هست فرهنگیان هم خوبه 💚 🙏🏻 پزشکی سخ ...

نمیدونم واقعا

اما مرسی بابت پیامتون 😊💙

کانال مشاوره چی نتیجه اش چی بود 🙃واقعا خیلی گیرم از ی طرف خیلیییی زحمت کشیدم و زرنگ بودم، دبیرستان ...

کجا اوج موفقیت هفت سال خر زدن و جون کندن و کشیک دادن و بعد چهار سال طرح

و تازه عمومی گرفتنه؟

چقدر با واقعیت زندگی پزشکا آشنایی؟ از شکایتهای الکی که ازشون میشه و تهدید به مرگهاشون چقدر خبر داری؟

مردم همیشه نسبت به پزشک طلبکارم

همیشه فکر میکنم پزشک پولداره ، چرا؟ چون در نسل های قبلتر و پزشکهای معروف تر همه از خانواده های پولداری هستن که طرف لنگ نون نبوده و وقت داشته درس بخونه وگرنه کسی که درآمد بخواد بدترین راه پزشکیه

کانال دکتر بهمنی

به نظرم نمره خوب دلیل نمیشه آدم عمرش رو تباه کنه

مخصوصا ما که دختریم ، هر چقدر هم که بخوای برابری جنسیتی باشه باز هم بدن ما محدودیت داره و از یه سنی نمیشه بچه دار شد تازه با محیط پر استرس پزشکی که روی بدن هم اثر گذاره

متعهد به عشق