2777
2789
ممنونم مهربون ،دست شما درد نکنه 💚

اره یک کتاب خوب بلد باشی از هزارتا کتاب زدن بهتره بعد نکاتاشون بنویسه یادداشت کنه بعد همش مرور مرور مرور مهم ترین چیزه من خودم بعده عید فهمیدم مرور خیلی مهمه برای اجتماعی اخخخخ متن و باید بخوره خیلیییییییییی فراره خیلی اولاش سخته ولی بعدش همش یادش میمونه ولی خیلی باید بخونه البته اینو بگم واقعا درسای لذت بخشی داره مطالعات یعنی اصلا ازمونم نداشته باشه بخونه برای زندگیش خوبه و اینکه خوب برای مطالعات متن درس و کامل با شکل فعالیت ها بیشتر بدانید ها معلم ما میگفت طراح سوال حتی از جلد کتابم میتونه سوال بده و دقیقا سال 95 تیزهوشان یک سوال ازمتن پشت کتاب مطالعات اومده خوب برای مطالعات کتاب خیلی سبز تیزهوشان اجتماعی کتاب خوبیه ولی بازم باید سوالات مطالعات توی ازمونای مختلف ببینه و خیلیییییییییییییییییییییییی باید رو کتاب مسلط باشه و مرور مرور مرور

برای قران و پیام پیام خداوکیلی اسون تره یعنی سطح سوالات طرح شده خیلی سخت نیست مگه اینکه طراح اذیت کنه ایه ترکیبی با قران بده مثلا ما ازمون تعیین مرکز خودمون 15 سوال پیام و قران بود و همش ترکیب بود اما ازمون تیزهوشان 10 سوال پیام و قران و در اونحد سطح بالا نیست ولی بستگی به سال داره مثلا سال 1404 و 1403 فوق العاده سختتتتتتتت بود ولی خوب بخوای بخونی پیام کامل باید درککنی باید انقدر تست ازش بزنی درست و نادرستاشو ببینی مثلا یک مثال براتون بخوام بگم از طرز مطالعه ی پیام تتو یکی از دروس 5تای اول پیام اومده بود زده بود برای شیعه ها حضرت مهدی ظهور میکنه و اینو پیامبر هم گفته و در دین های دیگر گفته شده منجی ظهور میکند بعد تو ازمون شبیه ساز همین سوال راحت اومد کدام گزینه نادرست است زده بود دین های دیگر به ظهور امام زمان اعتقاد دارند وو همه فک کرده بودن درسته این یا نزده بود یا غلط زده بودن و فقط 16 درصد درست زده بودن وهمین سوالای راحت ادمو 10 20 نفر عقب میندازه یعنی اینجوری باید بخونه یا تست بزنه من برای پیام و قران تست نزدم ازمونارو زدم یا اساتید میدادن میزدم ولی مثلا کتاب سیگنال عمومی دوستام گرفته بودن یا مثلا یک کتاب پیام و قران استاد خزانه نیا مال خیلی سبز بود اون سوالای سمپاد حدس میزنه اینجوریا برای قرانم باید بشینه اون سوره های اولشو کامل از روی قران بخونه معنیاشو بفهمه اگه سوال مفهمومی اومد بلد باشه لغاتاشو خوب بخون اخخخخخخخخ لغاتای اخر کتاب خیلی مهمه تو قران یا اینکه اون نکات تلفظم مهمه ازش تست داشتیم تو سمپاد کلا باید همه کتابارو همه نکاتاشو بجود تمامممممicon اونایی که زیر صفحه گفته همش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم الان لطفا بگو

اهان عربی موند ببینید برای عربی بهش پیشنهاد میدم یک دور تو تابستون بشینه لغاتای پایه هفتم وهشتم همون لغاتای اول درسارو بعد نکات دستوری هردرس مثلا کادر داره فعل ماضی و مضارع یا منفی کردن با لا اینارو بخونه چون مهمه بعد که وارد هر درس عربی قشنگ باید بشینه لغاتاشو بخونه بعد ترجمه درس نکات ببینید یک متن هست ولی یک عالمه نکات خوابیده مثلا شما تو همون جمله اول درسه عربی درس یک اومد اول جمله فعل مفرد گفته چرا چون غایب اومده و وقتی غایب میاد فعل مفرد همین نکته تست امسال تیزهوشان بود دو تاهم تست اومد ازش یعنی 20 درصد ازمون که کمتر از 45 ثانیه رد میشی ولی این نکات کجا پیدا میشه هم دبیرا میگن و هم تو کتاب تستا مثلا کتابای جامعه برای عمومی ما همون سیگنال و داریم جامع خیلی سبز نهم تیزهوشان دژکوبم من داشتم بد نبود دیگه هردردس ومیخونه باید تست بزنه و بازم میگم ازموننننننننننننن زیاد بزنهههههههههههههههههههههه و ازاسفندم ازمون دادن شروع کنه نگه همش همه ی درسارو تموم کنم نه هیچ کس نمیتونه هیچ وقت همه درسارو تموم کنه حتی رتبه یکه کنکور و اینکه فقط یک چیزی اون زیر صفحه ای های عربی خیلی مهمه بخونه مثلا ابدا اومده منفی و مثبتش و گفته مهمه نکات درسم که همشو بجود فقط یک چیزی که اشتباه رایجه بچه ها میان ثلاثی مزید که اومده اون زیره کتاب گفته خودش هدف اموزش نیست میرن یاد میگیرن نه خواهشا یاد نگیرید اون واقعا مهم نیست خوده مدارس سمپادم یاد نمیدن مگه اینکه چند تا از این معلما برای اینکه بگن ما خفنیم یاد بدن و اینجور بیشتر گیج میشه طرف و یک چیزه دیگه ص 28 کتاب عربی نهم موقع ما این صفحه بود یعنی چاپ امسال البته نمیدونم شاید اشتباه بگم مال یکماه پیش بوده یادم نیست icon اون صفحه ای که اومده وزن هارو گفته و زیرش گفته هدف ثلاثی مزید نیست اساتید طبل تو خالی میان ثلاثی مزید یاد میدن اما اساتید تاپ میان میگن بچه ها برید وزن هاشون حفظ کنید یعنی ذهب برید مصدر و فعلشو یاد بگیرید فقط همونای اون صفحه رو

اهان یک نکته دیگه هردرس تخصصی میخونه مجاورش بره کتاب های تکمیلی نهم سمپاد بخونه دوتا تست علوم ازش اومد و یک تست فارسی از کتاب تکمیلی سمپاد و مرورررررررررررررررررر کنه یک دور نخونه بلده نه از این خبراااااااااا نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مروووووووووووووووووووووووووررررررررررر مهمهههههههههههه و یک چیزه دیگه فیزیک نهم در حد تیزهوشان فوقققققق سخته و این برای همست برای همه دانش اموزان حتی نابغه مرکز یک سمپاد ولی اگر هرتست فیزیک یا هردرسی میبینه مخصوصا فیزیک بره بگه دبیرش توضیح بده و وقتی داد بره تو خونه چند بار بگه که یاد بگیره این خیلی مهمه

راستی بگید خودشو مقایسه نکنه تلاششو کنه حتی اگه نمیخواید بره سمپاد هدفتون کنکوره پایه نهممم خیلی مهمه کسی که نهم ضعیف بزنه تا اخر دوازدهمش ضعیف زده اینوکسی بهم گفت که خودش رتبه دو رقمی منطقه یک کنکور اورده تلاششو کنه صدشو بزاره خیلی زود میگذره خیلی زود تابستونمیشه حتی اگه ازمونم خراب کنه ولی چون سعیشو کرده عذاب وجدان نداره میگه من صدمو گذاشتم به درک چیشد خدا نتیجشو یک جا دیگه میده بهترم میده مدارس سمپاد چیزهخاصی نیستن خودم وقتی میخواستم هفتم وارد شم گفتم اوففففف چی قبول شدم وقتی وارد شدم نه بچه ها خفن بودن نه مدرسه و نه معلما و نه امکانات بالا ولی بهم عزت نفس داد ولی اگر بازم قبول نشی مهم نیست راه های دیگری هست برای موفقیت به قول یکی ازدوستان مدارس سمپاد فقط راه و هموار میکنه مثلا شما میخوای بری سفر با ماشین بری میشه مدارس سمپاد با موتور میشه مدارس عادی ولی خوب با موتور بیشترم خوش میگذره icon پس بازم ربطی نداره تلاششو بکنه ایشالا بهترین نتایج

برای منم دعا کنید نتیجمو تو ازمون تعیین مرکزم بگیرم ممنون میشم راستی پایه نهم خیلی سخته واردش شد سعی کنید جو خونه اروم باشه چون دو فشار رو طرف واقعا سخته بچه 15 ساله کشش نداره