2777
2789
خوبه پس

۶ تا هوش جواب دادم همشون درست هیچی غلط

۸ تا عربی همشون درست هیچی غلط

۵ تا فارسی همشون درسن هیچی غلط

۲ تا علوم هر دو درست هیچی غلط

۱ ریاضی همون یکی رو هم غلط زدم

۵ الی ۶ تا مطالعات همشون درست هیچی غلط

دینی و قرآن هم فکر کنم ۵ تا و اینورا زدم همشون درست هیچی غلط

معدلمم ۲۰

اصلا امیدی ندارم

شهرما کوچیکه و ظرفیت مدرسه نمونه دولتیمون هم ۶۰ تا هست واسه تجربی

حالا تیزهوشان که هیچی،،نمونه هم نمیتونم قبول شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ تا هوش جواب دادم همشون درست هیچی غلط۸ تا عربی همشون درست هیچی غلط۵ تا فارسی همشون درسن هیچی غلط۲ ت ...

ببین نمیدونم منم خودم اون ازمون دادم تو بسنجم ازمون ازمون ممتوسطی بود حالا تو امیدو ازدست نده نشدم سه سال بعدو خوب بخون

ببین نمیدونم منم خودم اون ازمون دادم تو بسنجم ازمون ازمون ممتوسطی بود حالا تو امیدو ازدست نده نشدم س ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگید یک کلاس هشتمی چطور باید درس بخونه هم هشتم هم نهم و از چه کتاب هایی استفاده کنه ،پایه ش قوی بشه ممنونم

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
عزیزم الان لطفا بگو

خوب ببینید دانش اموز پایه هشتم و نهم شما اگر هدفتون ققبولی تیزهوشان باشه باید از سال هشتم هوش کار کنه و راستش بخواید من ششم قبول شدم و کتابای هوش نهم نمیدونم یک تحقیق کنید متوجه میشید اما طوری که میدونم کتاب کمپلکس توش معروفه و دیگه شاخه های هوش هم باید هر کدوم کار کنه و حالا برای درس ببینید پایه های هشتم و نهم اگر ریاضی و علومت ضعیف باشه تا خوده دبیرستان مشکل خواهی داشت و همچنین دستور و ارایه ادبیات

عزیزم الان لطفا بگو

خوب حالا من نمیدونم دانش اموز شما اگر الان میخواد بره هشتم نمیخواد درس بخونه اما از مهر ببنید یک روشی که خیلی مهمه درسی که معلم اون روز میده همون روز بخونه بره سر وقت تست هاش خوب برای کتابای تست زنی ریاضی ریاضی خیلی سبز تیزهوشان که دو جلد هرو پیشنهاد میدم درسنامه ی خوبی داره و اگر رفت سر وقت تست هاو نتونست جواب بده اشکال نداره تحلیل پاسخنامه مهمه برای علوم علوم تیزهوشان میگم اونم همینطور درسنامه رو یک نگاه بندازه درسنامش خیلی نکات چرت داره ولی خوبه بخونی و بعد تست اگر بازم نتونست بزنه اشکال نداره تحلیل پاسخنامه مهمه و برای فارسی وادبیات هم کتاب کیمیای ادب هست و هم کتاب طالب تبار من خودم کیمیا داشتم کتاب خوبی بود بدک نبود و درس های دیگه هم در پایه هشتم مهم نیست فقط در حدنمره 20 بخونه چون ازمون تیزهوشان فقط نهم اما خواهشا بهش بگید زبانشو قوی کنه

عزیزم الان لطفا بگو

خوب پایه هشتمش تموم شد اگر اون کتابایی که گفتم بخونه به همراه کتب تکمیلی سمپاد ببینید بزنه تو گوگل ریاضی تکمیلی تیزهوشان یا فارسی تکمیلی تیزهوشان هشتم و فارسیشم بزنه میاد و ریاضیش قشنگ بشینه بخونه سطح بالا ولی ویدیو هاش تو گوگل هست فارسی و علومش هم در حد داستانی بخونه تا یک مروری شه و یک ذهنیت داشته باشه چون خیلی مهم نیست اما یک چیزی و یادم رفت برای پایه هشتم عربیم تست بزنه من راستش خودم برای عربی تست نزدم هشتم فقط ازمون های پایش سمپاد یا قلم چی ها ببنید قلم چی شرکت نکنید پولتون ریختید اشغال میتونید از کانالای تلگرام بردارید ازمونشو

عزیزم الان لطفا بگو

ازمون های پایش سمپاد هم بزنید تو گوگل دو مرحله تست های خوبی داره پاسخنامه هاشم بخونید خوبه حالا اگر دانش اموز شما به این حرفا گوش بده و بخونه با دانش اموز سطح یک مدرسه سمپاد فرقی ندارد ولی برای نهم باید از خوده تیر بکوب بخونه تا شب ازمون شاید یک جاهایی خسته شه ولی یک استراحت چند روز دوباره استارت قوی

عزیزم الان لطفا بگو

برای نهم باید تست زنی بکوب بره خودش کتابای تست بازار و بخر حداقل روزانه 30 یا 50 تا باید تو تابستون هوش و قوی کنه چون تو سال وقت کمتری میتونه بزاره برای کتاب خوب ریاضی ببنید تو ریاضی چند منبع بزنه خیلی خوب میشه ولی به شرطی که یک منبع رو خوب تموم کنه ببینید برای ریاضی من خودم هدف زدم ولی ازمون من جانمایی بود یادمه معلم ریاضیمون که معلم نمونه کشوری و خیلی خفنه گفت برای بچه های تیزهوشان باید خیلی سبز و مرشد و بزنن و برای علوم ببینید برای علوم نهم ما 4 بخش داریم شیمی فیزیک زیست زمین

عزیزم الان لطفا بگو

خوب ببینید شیمی و زیست باید وزارتی توپه توپ بخونه یعنی بخورههههههههه بعد بره برای شیمی تستای خیلی سبز علوم بزنه و برای زیست یک دور تستای خیلی سبز بزنه ولی راستش تستاش خیلی سظح بالا چرته ولی بازم بزنه برای زمینم وزاتی خوب خونه بعدم تستای خیلی سبز زمین و بزنه و برای فیزیکم همینطور بزنه خیلی سبز علوم و اینا همش یک کتاب اما باید خیلی ازمون بزنه خیلیییییییییییییییییی ببینید باید ازمونای 31 استاد بزنه پایش سمپاد بزنه تمام قلمچی هارو بزنه و ماز و بزنه پیشنهاد میکنم از هشتمم ماز و ثبت نام کنید کامل پوشش میده و نیاز به کلاس دیگه ندارید اگر واقعا گوش بده و طبق برنامه بره