2777
2789
من واقعاااا موندم توش که ایا مدرسه تیزهوشان توی قبولی کنکور و قبولی رشته ای مثل پزشکی اثر خاصی داره؟ ...

ببین من الان سال چهارمی که میخوام تو مدارس سمپاد درس بخونم سه سال درس خوندم میخوام واقعا جوابتو بدم ببین دبیرا فوق معمولی ان بخدا اگه دروغ بگم امسال وقتی کلاسا مجازی شد فقط سرکلاس معلم شیمی و زیست و ریاضی گوش میکردم فیزیک افتضاح فارسی افتضاح حتی کلاسای تقویتی مدرسه رو هم نرفتم و اینم بگم من شاگرد خوب مدرسه بودم عالی نبودم ولی جزو خوبا بودم بچه های عالیمونم یا ضریب هوشی بالا داشتن یا خودشون جررررررر میدادن یا هزاران کلاس خصوصی میرفتن و اینم بگم من تو مشهد درس میخونم تو مدرسه سمپادی که ازش رتبه یک اومده بیرون پس نمیتونیم بگیم سمپاد ضغیف این از بحثه معلما حالا جو و بچه ها ببین جو و بچه ها توی سالای غیر مهم مثلا هفتم و هشتم و دهم کلا بچه شوتن یعنی همه کار میکنن جز درس و سالای مثل یازدهم و دوازدهم و نهم سگگگ میشن و درس میخونن ولی بچه ها اصلا پاستوریزه نیستن اونقدرم بچه های سالمی نیستن بعد پرسیدی چی کار میکنن ما معلمامون سالای هفتم و هشتم که فقط کتاب وزارتی در کنارش کتاب تکمیلی سمپاد که کتاب به شدت بدرد نخور icon که ما اصلا نمیخوندیم ااما سال نهم مععلم ریاضیمون کتاب تستم کار کرد وولی فقط فصول اول چون وقت نشد میگفتن بیاین کلاسای پنج شنبه ها که باهتون تست کارشه اونم بدرد نخور بود بچه ها کلاس بیرون میرفتن من خودم ماز رفتم و اون بهم کمک کرد بیشتر و اگر بخوام موفقیت بچه هارو بگم فقط خودشون و تلاش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درس خوندن توی نمونه و تیزهوشان ایا ارزش داره و توی قبولی تاثر زیادی داره ؟و باید الزامااا توی همچین ...

نه اصلا

تو مدارس تیزهوشان و نمونه دبیر های خوبی میارن ولی بازم ۹۹ درصد دانش آموزا از کلاس های ماز و کلاسینو و تام لند استفاده میکنن

توی کنکور فقط و فقط تلاش و پشتکار و استمرار نتیجه بخشه

مسئله پولش نیست ولی انصافا دولتی خوبه یا غیردولتی من تو هر مدرسه ای باشم حتمااا یه موسه رو ثبت نام م ...

ببین اگر میخوای کلاس انلاین ثبت نام کنی الکی خرجه غیر انتفاعی نده برو دولتی راحتم باشی نرفتی گیر ندن چون تو دوازدهم نباید بری مدرسه پولتم نسوزه فقط اینکه پایه نهم در چه حد درس خوندی

از من میشنوی ۳ سال و اگه شاخه نذری برو مدرسه بزرگسالان و آموزش از راه دور

دو ۲ سال دیپلمت و میگیری و این مدت فقس به استاد های بزرگ مثل فرهانی و معین کرمی و قضاتی و اینا تکیه کن رتبه ات زیر هزار میشه اگه واقعا بخونی

ببین اگر میخوای کلاس انلاین ثبت نام کنی الکی خرجه غیر انتفاعی نده برو دولتی راحتم باشی نرفتی گیر ندن ...

من این سه سال معدلم ۲۰ بود

اتفاقا ازمون نمونه و تیزهوشان رو ۱ ماه پیش دادم ولی فکر نکنم قبول شم چون خیلی استرس داشتم

الان که شما میگید معلمای تیزهوشان فوق معمولین و... چرا هنوز تیزهوشان موندید؟

قصد تغییر مدرسه ندارید؟

واسه تابستون پیش خوانی نمیکنید واسه دهم؟

خیلیا اینطورین که میگن غیرانتفاعی فقط پول میگیره و کلاس های اضافشون به درد نمیخوره و الکی نمره میدن ...

نه من دولتی بودم دخترخالم غیر انتفاعی

من سه سال با قوانین مسخره و معلمای افتضاح یه روانی تبدیل معدل 20 به افتاده تحویل پدر مادرم دادن

اون دخترخالمم که خیلی سطح درسیش از من پایین تر بود هم سلامت روان عالی داره هم درسش فوله

من این سه سال معدلم ۲۰ بود اتفاقا ازمون نمونه و تیزهوشان رو ۱ ماه پیش دادم ولی فکر نکنم قبول شم چون ...

ببین معدل 20 تو راهنمایی راحته همش رند میشه چقدر برای نهم خوندی چی کتابایی میخوام بدونم لولت چیه عزیزم خوب از سمپاد برم میرم غیر انتفاعی خوب شهر معلماش بازم اینا هستن الان معلما یک جوری شدن سرکلاس خیلی عالی درس نمیدن چرا چون میخوان باهشون خصوصی بگیری برای همین من درسمو تو همین مدارس میخونم کلاس مازمم میرم اگرم با معلمی حال نکردم کلاسشو گوش نمیدم اگرم خوب بود گوش میدم من میخوام برم تو حیطه المپیاد شاید بخونم از تابستون دهمم شاید ویدیو ببینم اماانقدر برای نهم درس خوندیم که خسته ام خودم ازمون جانمایی داشتم برای اینکه برم مرکز بهتر شهر دعا ککن نتیجش خوب شه ایشالا توهم قبولی یک نذری دعایی کن

من این سه سال معدلم ۲۰ بود اتفاقا ازمون نمونه و تیزهوشان رو ۱ ماه پیش دادم ولی فکر نکنم قبول شم چون ...

ببین اگه میخوای بری غیر انتفاعی غیر انتفاعی برو که قبولیش خوب باشه غیر انتفاعی خوبه شهرررررر

ببین معدل 20 تو راهنمایی راحته همش رند میشه چقدر برای نهم خوندی چی کتابایی میخوام بدونم لولت چیه عزی ...

من کلاس نهم و کلا این چند سال تحصیلی تو مدرسه دولتی بودم

واسه نهم توی آزمون های قلم چی شرکت کردم ولی ازمون هوش اصلی با آزمون های قلم چی یک درصد عم تطابق نداشت

از کتاب های ابی و سه سطحی قلم چی استفاده میکردم

و علوم خیلی سبز

فارسی طالب تبار

کلا درسم خوب بود ولی فکر نکنم قبول شم

امیدوارم هممون به اون چیزی که میخواییم برسیم و موفق بشیم

از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم براتون

ببین اگه میخوای بری غیر انتفاعی غیر انتفاعی برو که قبولیش خوب باشه غیر انتفاعی خوبه شهرررررر

یه غیرانتفاعی توی شهرمون هست که آزمون ورودی داره

اینطوره که از دانش آموزانی که معدل زیر ۱۹ و نیم دارن آزمون میگیره

گفتن که معلماش مال تیزهوشان و نمونه هست

امار قبولی کنکورش هم خوبه

کلاس های فوق برنامه هم گفتن میزارن

من کلاس نهم و کلا این چند سال تحصیلی تو مدرسه دولتی بودم واسه نهم توی آزمون های قلم چی شرکت کردم ولی ...

عزیزم اینارو واقعا خوندی تست زدی اگر زدی یعنی پایت خوبه و سه سال بعد و بخونی نتیجه میگیری

عزیزم اینارو واقعا خوندی تست زدی اگر زدی یعنی پایت خوبه و سه سال بعد و بخونی نتیجه میگیری

اره میخوندم و ازمون قلم چی هم میرفتم

ولی بدبختی اینجاس که سرجلسه تیزهوشان ناجور استرس گرفتم و از اول تیر تا حالا حرص میخورم که اگه قبول نشم.....