2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

52 بازدید | 17 پست

سلام خانمای عزیز

از ۱۸ سالگی تا الان دهنم همیشه بوی بدی میده هر کی نزدیکم میشینه بینیشو میگیره ، من همیشه مسواک ،نخ دندون ،دهان شویه استفاده میکنم...

دکتر معده رفتم ،دندون ،گوش حلق ببینی ...

چکاپ کامل بدن ولی....

کلی قرص و دارو که دکترای مختلف دادن رو خوردم ولی تاثیر نداشت .

ب طب سنتی روی اوردم ولی تاثیر ندادش ...

به خاطر این بوی بد از کارم استعفا دادم (چون با ادمای زیادی سروکار داشتم نمیخواستم تو ذهنشون ی ادم بد بو ثبت شم )

حتی توی خونه هم اعضای خانواده بینیشونو میگیرن ...

کاش سرطان داشتم ولی این مشکل رو نه ،هیچ جایی نمیتونم برم .. خستم واقعا ...

همش گنج اتاقم نشستم ...

لطفا اگه راهکاری دارید لطفا فقط بهم بگید 💙

قرص لاکتو گام آخر شبا بمک(قورت نده) . نمونه برداری از معده انجام دادی؟ شاید هلیکوباکترپیلوری داری

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم همه ای راه هارو رفتم .. 😪

اخر شبا مسواک ک زدی یکم روغن نارگیل چرخ بده تو دهنت بریز بیرون

صبح اول صبح هم آب نمک قرقره کن

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

اخر شبا مسواک ک زدی یکم روغن نارگیل چرخ بده تو دهنت بریز بیرونصبح اول صبح هم آب نمک قرقره کن

اصلا ی بوی گندی هست که حتی وقتی نفسم میکشم هست ....

خدا میدونه چقدر بد بو باشه ...

چقدر ادمای دوورم رو آزار بده

اصلا ی بوی گندی هست که حتی وقتی نفسم میکشم هست ....خدا میدونه چقدر بد بو باشه ... چقدر ادمای دوورم ر ...

سنگ لوزه نداری؟

خیلی عجیبیه

سینوزیتیبوستدندون خرابیع متخصص طب سنتی هم برو.عطار نه.پزشک متخصص طب ایرانی سنتی

متاسفانه هیچ کدوم

رفتم پیششون حتی یکیشون از روی گوش مشکلات و بیماری هارو میگفت وواقعا راست میگفت ها ...

مثلا گفت دندون سمت راستتش خرابه ، بدون نگاه کردن داخل دهانمو و ی سری چیزای دیگه ... دارو هم زیاد داد خوردم ولی بازم این بو نرفت ...

یه سوال بقیه متوجه این بود میشن یا خودت فقط،متوجه میشی؟

بقیه همیشه وقتی صحبت میکنم سریع بینیشونو میگیرین

من خودم اصلا متوجه نمیشم

اصلا نمیتونن این بو رو تحمل کنن ...

گاهی وقتا اصلا حرف نمیزنم بازم از طریق نفس کشیدنم بو منتقل میشه....

بقیه همیشه وقتی صحبت میکنم سریع بینیشونو میگیرین من خودم اصلا متوجه نمیشم اصلا نمیتونن این بو رو تحم ...

اهان

پس هیچی

فکر کردم ممکنه توهم بویایی باشه.

دکتر گوش و حلق و بینی هم برو.شاید مال ساختار بینیت باشه