2777
2789
عنوان

باغ پرندگان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 50 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شبا رو قفسش ی پارچه بکش تا بخابه..منم ی طرقه خانم دارم بیرون ز قفس میچرخه فقط برا دونه خوردن میره قفسش..ببین عزیز دق میکنه اگه بدیش ب کسی.روزا بزارش قفس ی پارچه بکش رو قفس تاریک بشه بخابه

هر بار این درو محکم ببند برو
اهان وقتی می ره تو قفس جیغ می زنه؟ینی می خواد بیاد بیرون ؟

مبخاد بچسبه بمن یا من بشینم جلوش منو ببینه اصلا دیوانه کننده شده چون نمیتونم برم دسشویی حتی یوقتایی از ترس جیغش میگم همسایه ها خابن آب نمخورم😑

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ما دو سه تا پرنده داریم آزاد تو خونه می چرخن بیار اینجا 🥰🥰🥰🥰😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲ارزش هر انسان به اندازه ی حرفهایی یه که برای نگفتن داره 🥹🥹🥹

شبا رو قفسش ی پارچه بکش تا بخابه..منم ی طرقه خانم دارم بیرون ز قفس میچرخه فقط برا دونه خوردن میره قف ...

اره منم مشکل اصلیم وابستگی شدیدشه عذاب وجدانم میگیرم اگر یوقت دلش بشکنع بگه چرا ولم کرد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

مبخاد بچسبه بمن یا من بشینم جلوش منو ببینه اصلا دیوانه کننده شده چون نمیتونم برم دسشویی حتی یوقتایی ...

با بقیه ی اعضای خانواده دوست نیست ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲ارزش هر انسان به اندازه ی حرفهایی یه که برای نگفتن داره 🥹🥹🥹

چیزی نمیشه فقط راه میرن و ارتفاع کم میپرناز قفس بهتره

نههه تو قفس نیستن همیشه ازادم هستن نمیزارم خیلی قفس باشن بخاد بپرم همش رو سر منن هیچجا دیگ نمیرن

🫂🙂سردرگم در هیاهو