2777
2789
عنوان

باغ پرندگان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بغلش کن بپرس چرا جیغ میزنی حرفت جیهوالا واسه ما حرفامونو متوجه میشن گرچه نتونن جواب بدن

هروز همینکارو میکنم بهش میگم جیغ نزن خیلی بوسش میکنم چون بوس زیاد دوس داره ولی باز میره تو قفس همین آش کاسه است

🫂🙂سردرگم در هیاهو

هروز همینکارو میکنم بهش میگم جیغ نزن خیلی بوسش میکنم چون بوس زیاد دوس داره ولی باز میره تو قفس همین ...

شاید قفس دوست نداره میخواد بیرون ازاد باشه

میشه ب نیتم صلوات بفرستین هدیه امام رضا(ع)🙏

چه بامزه گفتی دهنم سرویس شده از بس دخترم پرنده میخواد ولی اصلا نمیتونم نگهش دارم.

من ک عاشق حیواناتم آسی شدم هم خوبن هم سخت شیرینی های خودشونم دارن من یوقتایی از ناراحتی و تنهایی هیچکسو جز این پرندهام نداشتم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

من ک عاشق حیواناتم آسی شدم هم خوبن هم سخت شیرینی های خودشونم دارن من یوقتایی از ناراحتی و تنهایی هیچ ...

من الان بچه کوچیک دارم بهانه کردم برای خواهرات ضرر داره ولی اصلا نمیتونم از حیوون نگه داری کنم.

نمیدونم عزیزم🥲باید ببرمش دکتر ببینم چکار کنم اینجا گفتن باغ پرندگانم بدرد نمیخوره

بالشو ببند نتونه بپره

بیارش بیرون ازاد بگرده

ببین واکنشش چیه

میشه ب نیتم صلوات بفرستین هدیه امام رضا(ع)🙏

هروز همینکارو میکنم بهش میگم جیغ نزن خیلی بوسش میکنم چون بوس زیاد دوس داره ولی باز میره تو قفس همین ...

اهان

وقتی می ره تو قفس جیغ می زنه؟

ینی می خواد بیاد بیرون ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲همسر و مادر 🌸🌸🌸🌸🌸کاربری دست خودم و همسرم 🦾🦾