2777
2789
عنوان

ناباروری

64 بازدید | 10 پست

تروخدا کمکم کنید من الان 4ساله منتظرم ولی باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم بدنم به دارو خیلی خوب جواب میده و تخمک دارم ولی باردار نمیشم دو دوره سینال اف و قرص و ازاد سازی زدم ولی باردار نمیشم چند سیکل دارو گرفتین تا باردار شدین همسرم هم تو یه آزمایشگاه معمولی ازمایش داده تعداد 24میلیون a b=۱۵٪مورفولوژی ۶۵درصد فقط عفونت داشت که اونم یه ماه قرص خورد عکس رنگی هم رفتم مشکلی نداره به خدا دیگه کم اوردم داغونم😭

بهترین مکمل برای تقویت اسپرم چیه

دکتر من گفته موتلیتی بوست بخرین ولی خیلی گرونه به نظرتون ارزشو داره رو اون وقت بزاریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر ارولوژییست باید برا همسرت بنویسه دارو رو وگرنه بهت میگفتم

ژل رویال گرده گل انبه آووکادو گوجه کبابی

عرق خارخاسک عرق مرزه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دکتر ارولوژییست باید برا همسرت بنویسه دارو رو وگرنه بهت میگفتمژل رویال گرده گل انبه آووکادو گوجه کبا ...

بگو توروخدا همسرم میگه ولش کن خودش درست میشه

همکاری نمیکنه

بگو توروخدا همسرم میگه ولش کن خودش درست میشههمکاری نمیکنه

نمیتونم گلم من همسرم کلی ازمایش داد آزو اسپرمه اون مکملاش فرق داره

همینا که بهت گفتم رو بش تا سه ماه بده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عزیزم من اینارو قبلا از نی نی سایت خوندم

برای اسپرم آمپول خوراکی بایوتن عالیه

برای خودت هم حتما توصیه میکنم اصلاح سبک فلورا تاجیک انجام بدی البته قبلش برو پیجش و تمام آزمایش ها و علائمت رو براش بفرست تا تشخیص بده مشکلت چیه

و یه نذر علی اصغر هم نیت کن که اگه تا سال دیگه بچه دار شدی روز علی اصغر توی محرم ۷ تا شیر پخش کنی یا هرچی بیشتر دوس داری و توان داری در کنارش به نیت نوزاد مظلوم امام حسین ع پخش کنی

حاجتت روا ان شاءلله ..

برای بچه دارشدن و خونه دار شدن منم دعا کن مرسی

یا رحمن💜یا رحیم