2777
2789
عنوان

مرد کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 84 پست
من ترکم، همسرم کُردن...مهربون و خوش اخلاق و حامیه، تو همه شرایط همراهیم میکنه، یعنی بگم بشدتتت زن دو ...

درود یاسی گیان الهی خوشبخت وپایداروسربلندباشید.👌🏻👌🏻👍👍

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

پای عشق و علاقه وسطه حقیقتا

عشق و علاقه به مرور کم میشه و بعدا وارد اون خانواده میشی اونا معمولا عشق و علاقه ایی بهت ندارن و تاثییر میزارن رو همسرت با حرف و ....

البته نمیخوام بترسونمت اما ازدواج با قومیت دیگه ریسک پذیره فقط به عشق و علاقه بسنده نکن همه جوانب رو بسنج انشالله که خوشبخت بشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره خودشم میگه خودت همیشه رعایت میکنی نیازی نیست چیزی من بگم ولی بدشم نمیاد آزادتر بپوشم

😂😂😂 خب دیگه ایشون خودش قطعا خوش سلیقه هستش ودلشم میخواد شما بهترین و شیک ترین استایل رو داشته باشی.

عشق و علاقه به مرور کم میشه و بعدا وارد اون خانواده میشی اونا معمولا عشق و علاقه ایی بهت ندارن و تا ...

اخه ما کلا قراره شهر دیگه ای زندگی کنیم. نه خانواده من اونجان نه خانواده خودشون و شاید سالی یکی دوبار من خانواده ایشون رو ببینم از این جهات زیاد فکر نکنم زیاد مشکلی پیش بیاد

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

متعصب روی چه مواردی؟خداروشکر عزیزم خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

اصلا اذیت کننده نیست و به نظرم عادیه،

مثلا رو قومیتشون و خونوادشون تعصب دارن،

حالا منظور از خونواده بیشتر همسرشونه، البته پدر و مادرم همینطور،

و خود ترکام رو این مورد معتصبن متقابلاً....

قربون شما مچکرم💘🤌🏽

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

اصلا اذیت کننده نیست و به نظرم عادیه،مثلا رو قومیتشون و خونوادشون تعصب دارن،حالا منظور از خونواده بی ...

از لحاظ ظاهر بینی چطور؟ خانواده نامزدم خیلی روی قد و قیافه مانور میدن😄

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

درود یاسی گیان الهی خوشبخت وپایداروسربلندباشید.👌🏻👌🏻👍👍

همچنین شما هناسکم🤭 مانا و برقرار باشید عزیزدلم...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

خواهش میکنم .اختیار دارید.میتونم بپرسم آقاتون کورد کجا هستن؟

میگم اقوامشون یک شهر واحد نیستن از سقز گرفته تاا نمیدونم چند شهر دیگه اسم برد

همچنین شما هناسکم🤭 مانا و برقرار باشید عزیزدلم...

خواقه زات گیانه کم....هه ربژیت بووکی جوانی کوردستان💛✋👍👍

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

میگم اقوامشون یک شهر واحد نیستن از سقز گرفته تاا نمیدونم چند شهر دیگه اسم برد

بنظرم اون آقاازطایفه خان وبگ زادهاهستن ک قرارخدای بزرگ قسمتتون کنه؟؟

از لحاظ ظاهر بینی چطور؟ خانواده نامزدم خیلی روی قد و قیافه مانور میدن😄

اگه بحث تایپه کاملااا به نامزدتون بستگی داره...

من نمیدونم چقدر با کُردا بودین و اینا، ولی خب من کلا قبل از ازدواجمم تو مناطق کُردنشین زندگی کردم،

اکثر خانومای کُرد یه سری ویژگیایی دارن که واقعا داد میزنه کُردن، مثلا هیکلشون توپر تره نسبت به بقیه قومیت ها، چشماشون درشت تره، صورتشون گرد تره و...

اکثر قدیمیاشون یه همچین تایپی دارن،

ولی جدیدا دیگه نه خیلی...

ولی کلا یه قومیتی هستن که به ظاهر و آراستگی خیلی اهمیت میدن،کُردا کلا آدمای خرج بکنی ان و طبیعتاً خیلی خرج میکنن برای خودشون و میرسن به خودشون... توقع ام دارن طرفشون شیک و امروزی باشه...🤌🏽🤍

بنظرم اون آقاازطایفه خان وبگ زادهاهستن ک قرارخدای بزرگ قسمتتون کنه؟؟

نه عزیزم خانواده متوسطی دارن ولی دل بزرگی داره این مهمه 😄

از نظر شما ایشون چجور ادمیهخونوادش و اقوامش چطورن

خوبن مهربونی دیدم ازشون

ولی هب توقعاتشون از عمم زیاده

یکمم بد دهنن

حالا توهین نباشه به کوردا

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم! مسلط به ۵ زبان زنده دنیا ترکی استانبولی،اسپانیایی،ایتالیایی،فرانسوی ؛ برای سلامت روانتون و سلامت بدنتون از مرد ها دوری کنید ! 🌷🛡️

اگه بحث تایپه کاملااا به نامزدتون بستگی داره...من نمیدونم چقدر با کُردا بودین و اینا، ولی خب من کلا ...

اره من چون توپرم خیلی قربون صدقم میرن هم خودش هم خونوادش ولی دوست داشتم کمتر ظاهربین بودن.. دیگه هر جایی خوب و بد خودش رو داره...دقیقا خیلی به تیپ و استایل اهمیت میدن الانم هنوز میگه بار اول تیپ و استایلم خیلی مجذوبش کرده..ممنونم بابت اشتراک گذاری تجربیاتتون