2777
2789
عنوان

مرد کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 84 پست
کردستانیا بافرهنگن خیلی دوستم ترک بود عروس کوردها شده بود خیلی دوسش داشتن

پس غریب نوازن

اینکه نمیتونست اوایل کوردی حرف بزنه چطور؟

سختش نبود

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

مثلا چند مورد رو میگید

خیلی عصبی و تعصبی هستن ،خیلی دنباله چشم رو هم چشمی و حسودی و برتری هستن تو همه چی از نظر بچه و زن و زندگی و پول

همه جا خوب و بد داره اینا اینجورین و کلا من از همه اخلاق و رفتارشون بدم میاد

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ادم با ادم فرق داره ربطی به قومیت نداره همه جا خوب و بد هست

امابطورکلی سعی کنید با قومیت دیگه ازدواج نکنید چون فرهنگا متفاوته اذیت میشید البته بازم میگم فرق دارن ادما ممکنه اون شخص به فرهنگ شماهم نزدیک باشه و... دیگه باید همه ی جوانب رو سنجید و انتظارات همدیگه رو بدونید بخصوص احوالات و عقاید خانواده رو

آشنات توکدوم شهرکوردستان هست؟زبان وگویش شهرهاباهم کمی فرق دارند.ولی همه کوردهستن.

کورد سورانی

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

کورد سورانی

کدوم شهرهست عزیزگیان..مخلصیم درود ب تومهربان🙏🏻🌹🌹

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

ببین من خودم کورد کرمانشاهم ولی کردستان ی چیز دیگس ب چشم خودم دیدم چقد ناز زنو میکشن چقد دوسش دارن

اره واقعا خیلی. با این ادا اصول من بنده خدا همه جوره کنار میاد

کلا ادم با ادم فرق داره ربطی به قومیت نداره همه جا خوب و بد هست امابطورکلی سعی کنید با قومیت دیگه از ...

پای عشق و علاقه وسطه حقیقتا

به نظرم این معنیش مهم نبودن نیست. اینه که میخواد شمارو آزاد بزاره که به میل و سلیقه خودتون پوششتون ر ...

اره خودشم میگه خودت همیشه رعایت میکنی نیازی نیست چیزی من بگم ولی بدشم نمیاد آزادتر بپوشم

کدوم شهرهست عزیزگیان..مخلصیم درود ب تومهربان🙏🏻🌹🌹

وای عزیزم خواهرشون هم منو دائم گیان صدا میکنه. اقوامشون جاهای مختلفی ساکنند یک شهر واحد نیستن

من ترکم، همسرم کُردن...

مهربون و خوش اخلاق و حامیه، تو همه شرایط همراهیم میکنه، یعنی بگم بشدتتت زن دوستن بشدتتت، متعصبن رو بعضی موارد اما تعصب اذیت کننده ای ندارن،

یه سری اختلافات قومیتی ام هست دیگه، اما واسه ما اذیت کننده نیست اصلا...

درکل کاملا راضی ام

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

من ترکم، همسرم کُردن...مهربون و خوش اخلاق و حامیه، تو همه شرایط همراهیم میکنه، یعنی بگم بشدتتت زن دو ...

متعصب روی چه مواردی؟

خداروشکر عزیزم خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

میتونم بگم ۸۰ درصد کوردها واقعا غریب نواز هستن و تعصب خاصی هم ندارن

خب خداروشکر

ممنونم