کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤
کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤
در کل بخوایم حساب کنیم نباید هیچ خصلت یا خصوصیاتی رو از یه شخص به تمام قومش تعمیم بدیم. تو کل دنیا هر جا بریم ممکنه با انواع و اقسام مدلهای شخصیتی روبرو بشیم . من خودم کوردم .ولی هم کوردخوب داریم هم بد . بنا به شرایط تحصیلی ، شغلی و دوران خدمتم خیلی جاها سفر کردم . همه جا هم ادم خوب و بد دیدم .هیچ وقت نمیتونم به صورت کلی در مورد یک قوم قضاوت کنم
کردستانیا خیلی ماهن چشم پاکو مهربون و خانواده دوست
اره واقعا این مدت که باهاش در ارتباطم جز این چیزی ندیدم
در کل بخوایم حساب کنیم نباید هیچ خصلت یا خصوصیاتی رو از یه شخص به تمام قومش تعمیم بدیم. تو کل دنیا ه ...
اره حرف شما صحیح ولی مثلا در مورد غریب نوازی و اینجور چیز ها اصولا میشه تعمیم داد
اره واقعا این مدت که باهاش در ارتباطم جز این چیزی ندیدم
آشنات توکدوم شهرکوردستان هست؟زبان وگویش شهرهاباهم کمی فرق دارند.ولی همه کوردهستن.
بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم