2777
2789
عنوان

بیاین اینجا

56 بازدید | 14 پست

بچه ها این چند وقت اصلا حالم خوب نیست همه چی داره برخلاف انتظارم پیش می ره اصلا جایی نیست که راحت باشم یا کسی که درست باهاش صحبت کنم حتی دیگه هیجان درس خوندن رو ندارم فقط دلم می خواد شوهر کنم برم مستقل باشم چونکه مامانم می گه ۴۰ سالتم باشه مجرد باشی نمی زارم از این خونه بری چکارکنمممم

چه بگویم که دگر حوصله ای نیست مرا......🙃

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستم اینو گفته و تازه ۱۶ سالشه باخودم می گم دختری به سن من چرا باید دغدغش از الان این چیزا باشه مخص ...

هر چی هم باهاش صحبت می کنم فایده ای نداره می خواد شوهر کنه خیلی خوشحالم چونکه خانوادش مذهبی ان و اینکه فعلا فعلا نمی زارن براش خاستگار بیاد یعنی تا سن قانونی

میدونم سخته ولی درس بخون

خیلی افت کرده تو درساش افسرده شده دختره البته حال منم بهتر از اون نیست اما با درس خوندن خودمو سرگرم می کنم نه شوهر

گل گلی این حرفو اکثر والدین میزنن ولی همین که برای خودت درامد داشته باشی اونا هم کمتر سختگیری میکنن

خیلی از خانمای متاهل هستن که شوهرشون حتی اجازه رفت و امد با خانوادشون رو هم به همسرش نمیده

گل گلی این حرفو اکثر والدین میزنن ولی همین که برای خودت درامد داشته باشی اونا هم کمتر سختگیری میکننخ ...

این مامانش تز اون سخت گیر های افتضاحه پسر نگته دخترش می کنه به دختر گیر می ده بری حفظ ابروشون نمی زاره تا موقع ازدواج مستقل بشه خانواده ی منم بخاطر ابروشون نمی زارن

وای شبیه مامان دوست من اه

مامان منم اینجوریه اما از شوهر کردن و مستقل شدن خیلی سخت گیره من حرف شوهر می زنم سرم داد می زنه چونکه خودش ازدووجش موفق نبوده فکر می کنه برای منم همینه

این مامانش تز اون سخت گیر های افتضاحه پسر نگته دخترش می کنه به دختر گیر می ده بری حفظ ابروشون نمی زا ...

عزیزم ازدواج قرار نیست کمکش کنه

فقط با افزایش سن و کسب درامد و گاهی دعوا برای حق و حقوقش میتونه به ازادی برسه

این نظر منه عسلم، ممکنه بعضیا مخالف باشن

عزیزم ازدواج قرار نیست کمکش کنهفقط با افزایش سن و کسب درامد و گاهی دعوا برای حق و حقوقش میتونه به از ...

اسکرین شات این پیاما رو برلش می فرستم ببینه

عزیزم ازدواج قرار نیست کمکش کنهفقط با افزایش سن و کسب درامد و گاهی دعوا برای حق و حقوقش میتونه به از ...

مخالفت نداره توی این دوره زمونه مرد خوب کم پیدا می شه و اینکه توی لین سن دغدغش باید درسش باشه نه اینکه به فکر شوهر و خونه داری باشه من تا جایی که بتونم نمی زلرم ازدواج کنه چون زندگی خودش رو فقط خرا بم کنه