2777
2789
عنوان

حرکت جنین

159 بازدید | 21 پست

دوستانی که حرکت جنین حس میکنند لطفا بیان

خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم  .....  تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده  با رازیانه و عسل باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفده هفتم... سه روزه گاها روی شکمم مث نبض میزنه! یا روی شکم..یا بالا... یا پایین....

اینا دلیلش چیه

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
من هفده هفتم... سه روزه گاها روی شکمم مث نبض میزنه! یا روی شکم..یا بالا... یا پایین.... اینا دلیلش ...

منم هفته 25 هستم انگاری ی چیزی میوفته توچاه نمیدونم حرکت دخترمه یا 

خدایا شکر به خاطر فرشته کوچولوی ناز نازم  .....  تخمدان هام ضعیف بود ولی بعده یک ماه استفاده  با رازیانه و عسل باردار شدم 

اصلا حرکات تو کدوم قسمت و چه جوریه اخه بارداری اولمه 

تو چاه😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم نمیدونم عزیزم... 

ولی دیگه چون ماهت بالاتره...احتمالا حرکت جوجته

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
اصلا حرکات تو کدوم قسمت و چه جوریه اخه بارداری اولمه 

هر جنینی ی جوره. دختر من بیشتر سمت چپ شکمم. اوایل انگار پروانه تو  شکمم بال میزد یا یکی از تو قلقلک میداد. الان حرکاتش محکم تر شده. مثلا ی جوری بشینم جاش تنگ باشه قشنگ فشار میده.

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...