2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11511 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😆😆😆😆😆😆😆ازون ورش میره داخل

خخ آخه اومدیم تا کردیم ولی اون تو باز نشد .😣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
صدا میده😳😳😳😳

😁😁😁😁😁😁😁

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
من نمیدونم واقعا کاربرد داره مثلا دردو اینا نداره نمیدونم 🤔🤔🤔

دوست من که راضیه میگه مشکل نداره 

فقط باید درست کار گذاشته بشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من قیمت کردم گفتن ۱۵۰ تومانه اگر کاربردی باشه مشکل ساز نباشه به صرفه هست چون ادعا میکنن تا ده سال می ...

بحث به صرفه بودن نیست اینا واسه حفظ محیط زیست استفاده میشه 

فکرشو کنین ماهانه چه حجم زباله ای به خاطر پد تولید میشه  

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
دراز میکشن چی خون در دهانه دوباره جم میشه

اینو نمیدونم😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بحث به صرفه بودن نیست اینا واسه حفظ محیط زیست استفاده میشه  فکرشو کنین ماهانه چه حجم زباله ای ...

دقیقا حق با شماست ولی نمیدونم واقعا درد نداره یا خالی کردنش کار کثیفی هست یا نه 

وقتی پرشد هشدارش صدا میده باید بری خالی کنی.فقط صدادادنی خودتم باید سوت بزنی کسی نفهمه صدا از کجاس😩

سوت بلد نیستم 😞 حیف خیلی مشتاق بودم استفاده کنم ☹️😝 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

تصور اینک باید خون رو از داخلش خالی کرد و دوباره گزاش خیلی حالم رو بهم میزنه واقعا

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢