2777
2789
عنوان

غر غر شوهر

80 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها شما ۲۴ ساعت خونتون تمیزه یا بهم ریخته میشه؟همیشه بکاراتون میرسید یا میشه مثلا ظرفاتونو نشورید؟

من یه دختر ۲ساله دارم کابینت و کمد دیواری هم ندارم یه کمد دارم با ۲تا کشو و یه کابینت قدیمی که وسیله هام متاسفانه توش جا نمیگیره هرچقدر هم از صبح تا شب مرتب میکنم بخوام یه چیزی بردارم بازم بهم میریزه و دخترم هم خیلی بهم میریزه و هی میگه باهام بازی کن گاهی نمیرسم بکارم شوهرم همیشه غر میزنه میگه کاش یبار از در بیام خونه بهم ریخته نباشه خونم اینجوری نیست که ترکیده باشه شاید اسباب بازی یا لباس هایی که از بند جم کنم یه گوشه باشه چون واقعا جا ندارم نصف لباسا تو سبده و وسایل آشپزخونه هم فقط چیزای ضروری ۸ ساله ازدواج کردم خونه خودمونه زبونم مو درآورده انقدر گفتم کابینت و کمد درس کنیم کارگره ولی با وام میتونیم درست کنیم مشکلی نداریم خداروشکر ماشین داره خونه داره منم بخدا چند سال یبار خرید میکنم میگم بهش فشار نیاد همیشه مراعاتشو میکنم ولی خب هیچی جلو چشش نیست هزینه های دیگه میکنه ولی به خونه که میرسه نه منم دیگه امروز خسته شدم از دستش از راه نرسیده باز گفت خونه نامرتبه منم همیشه با شوقوذوق میشینم بیاد بشینم کنارش ولی بخاطر هیچی گند میزنه به همه چی

گاهی فک میکنم خستگیاشو سرم خالی میکنه یا بدش میاد تو خونه تاب وشلوارک بپوشم البته ۱۶ سال اختلاف سنی هم داریم همیشه درکش میکنم ولی اون نمیتونه منو درک کنه مرد خوبیه ولی شوهر خوبی نیست از تجربه هاتون بگید ممنون

با بچه ۹۰٪ مواقع کثیفه

بگو ناراحتی یا کمک کن یا کارگر بگیر یا پرستار

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه ربع قبل از اینکه از سر کار بیاد سرسری جمع کن که جلو چشش نباشه

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو😢قاصدک بشم میام بشینم رو دستای تووو 🌬️

با بچه ۹۰٪ مواقع کثیفهبگو ناراحتی یا کمک کن یا کارگر بگیر یا پرستار

خودشم تمیز نیست با لباسای گردو خاکی میاد تو خونه لباساش و وسیله هاشو نامرتبه منم خسته از زندگی

من بچم فوق العاده شیطونه یعنی هرجامیبرمش عاصی میشن ازدستش میگن چطوری خونه نگهش میداری ولی اگ خونه نامرتب باشه یاحتایه قاشق توسینک باشه اعصابم بهم میریزه بایدتمیرومرتب باشه همیشه

الهی در بزنند،دررا باز کنی، معجزه ای پشت در باشد.

شوهرا همینن ماهم همش بحث داریم من خودش میبینه الان جارو کشیدم فردا صبح میگه رو قالی خورده نون ریخته

دوتا پسر دارم بخاطر همین همیشه دارم تمیز و مرتب میکنم ولی بازم یه جای کار میلنگه خونمم بزرگه دیگه سخت تر میشه جمع و مرتب کرد

ولی خونم انقدی که تو میگیبهم ریخته نیست البته توهم تقصیری نداری کابینت و کمد دیواری نداری

خودشم تمیز نیست با لباسای گردو خاکی میاد تو خونه لباساش و وسیله هاشو نامرتبه منم خسته از زندگی

خیتگیت طبیعیه

بچه داری سخت ترین کار جهانه

بکو تو اول ب نظافت شخصیت برس بعد بیا اورد بده

البته نباید اینارو بگیا

باید ملایمت داشته باشی و بگی منم خیلی دوست دارم خونه و خودم همیشه مرتب باشیم

ولی واقعا توانشو ندارمو بچه داری نمیذاره

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......