2777
2789
عنوان

مامانا بیایید

32 بازدید | 7 پست

پسر ۴ و نیم ساله داشتن چقدر دردسر داره به اندازه جونم دوستش دارم ولی بعضی وقتا از دستش ذله میشم نمیدونم چکار کنم همین الانم باهاش دعوا کردم اومدم توی اتاق درو کوبیدم😔

هیچوقت غذا نمیخوره بیشتر خودشو با میوه سیر میکنه میوه هم خودتون میدونید که دوباره زود دلو خالی میکنه و سیر نگه نمیداره الان گفت برو برام میوه بیار گفتم چی؟ گفت میوه دیگه رفتم سر یخچال گیلاس براش شستم گفت احمق میگم یعنی توت فرنگی بیار (مهد کودک میره و حس میکنم از اونجا خیلی حرفای بد یاد گرفته وگرنه ما هیچوقت توی خونه اینجوری صحبت نمیکنیم) چپ چپ نگاهش کردم ولی نفس عمیق کشیدم گفتم ولش کن حوصله دعوا نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتم براش توت فرنگی میشستم اومد پهلومو گاز گرفت 😐 دیگه منم داد و بیداد کردم گفتم چرا اینجوری میکنی اصلا بهت میوه نمیدم میوه رو گذاشتم توی یخچال خودمم اومدم توی اتاقم خوابیدم

اون باید بره تو اتاق در بکوبه تو چرا رفتی🤣

الان کجای حرفام خنده داره؟ بهش گفتم تا اطلاع ثانوی هرجا تو باشی من نیستم چون بی احترامی هات از حد گذشته گفتم وقتی هم بابا بیاد باید بری توی اتاق یه ساعت تنها به کارات فکر کنی

داشتم براش توت فرنگی میشستم اومد پهلومو گاز گرفت 😐 دیگه منم داد و بیداد کردم گفتم چرا اینجوری میکنی ...

باورکن بیشتر شون معنی حرفاشونو نمیدونن براش قشنگ توضیح بده نه با دعوا درسته آزار دهنده ولی خب چاره چیه

به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری..

باورکن بیشتر شون معنی حرفاشونو نمیدونن براش قشنگ توضیح بده نه با دعوا درسته آزار دهنده ولی خب چاره چ ...

من که خیلی بهش میگم این حرف بده خیلی وقتا عکس العمل نشون نمیدم یا سرگرمش میکنم که یادش بره یا میگم زشته نگو ولی هر روز داره بدتر میشه میگم نکنه میره مهدکودک اینجوری شده