2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا نمیدونم دردم چیه شاید پسرامخیلی اذیت میکنن دلم میخواد برم جایی کسی نباشه یه چند روز

ب ای فک کنن خیلیاارزوی فدزند دارن پسر دختر سالم باشه خونشون روصداشوبره اسمون یکیش خودمن خونم۷سال ساکت بیصداحتی حرفی زیادی بین من همسرم رد بدل نمیشه ازخداصبوری ودرک بالاطلب کن کمکت میکنه عزیزپ

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

پس بر آز بده بعد

پس فرداقراره برم حالاته دلمم مبگه نگران نبو دختربالاخره مادرشدی تست پررنگ نشون صددرصدی ازمایش بتاهس چون هاله یاکمرنگ نبوده ولی برامحکم کاری برم بینم برام دعاکن

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

ب ای فک کنن خیلیاارزوی فدزند دارن پسر دختر سالم باشه خونشون روصداشوبره اسمون یکیش خودمن خونم۷سال ساک ...

مرسی گلم خودمم بعد ۶ سال بچه دار شدم میدونم این چیزا رو

ولی حس میکنم دیگه تحمل ندارم نمیدونم شاید من حساسم یا روحیم با پسرا جور نیست

مرسی گلم خودمم بعد ۶ سال بچه دار شدم میدونم این چیزا رو ولی حس میکنم دیگه تحمل ندارم نمیدونم شاید من ...

منم ی داداش ۱۱ساله دارم ک کلاخودم بزرگش کردم از۳ماهگیش تالان ک بازم وقتی یماهی ک شوهرم میره ماموریت هرماه نیست اون پیشمه خونشون بامن ی کوچه فاصله داره یوقتاعصبی میشم تندمیشم رمخم میره باز خودموتبرعه میکنم الکی بی متطق چون خیلی شلوغ کاری میکنه و ناراحت از تنهایی ببین کامل درکت میکنم ازخدابخاه صبورت کنه ودل گنده

مریضم شکمم سردی وحشتناکی کرده همش غذام شده نون و چایی خالی ۵ روزه افتادم خیلی وحشتناک سردی کرده تو زندگیم این بار اولمه پریود بودم چهارروز زیر کولر بودم کیست تخمدانم دارم خدا رحم کرد نمردم امروز صدای دوستم پیشمه درومد گفت باید گوشت گوسفند بخری بخوری

مبارکه بخدا . نگرانی نداره برا نطفه هم استرس ضرر داره

اره میددنم نگران نیسم ولی خب بخداسپردم ممنکنم ازحرفای قشنگت

منم ی داداش ۱۱ساله دارم ک کلاخودم بزرگش کردم از۳ماهگیش تالان ک بازم وقتی یماهی ک شوهرم میره ماموریت ...

مرسی گلم والا تو فامیل به صبوری معروفم ببین دیگه چقدر آتیش میسوزون

فعلا که ارومگرفتن فیلممیبینن