sima_k مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 3 عنوان چاق شدن 21 بازدید | 6 پست تاحالا پودر گین اپ کودک استفاده کردید؟؟ اثر داشته برا چاقی من دارم به پسرم میدم امیدوارم اثر کنه دیروز | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بتمن_صورتی عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 2793 ازین گینر ورزشیا بگیرید درسته گرونه ولی ارزش داره و عوارضم نداره به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری..
normahijoon عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1363 من خواهر زادم خورد دو قوطی دو کیلو چاق شد .من خودمم خوردم برای من اثر نداشت ولی شکلاتیش با شیر خیلی خوب میشه و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️
sima_k مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 3 من خواهر زادم خورد دو قوطی دو کیلو چاق شد .من خودمم خوردم برای من اثر نداشت ولی شکلاتیش با شیر خیلی ... پسر من ۳ سالشه براش وانیلی گرفتم دکتر گفت روزی دو بار هر دفه یه پیمونه تو ۶۰ میل آب
sima_k مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 3 ازین گینر ورزشیا بگیرید درسته گرونه ولی ارزش داره و عوارضم نداره برا بچه باید گین اپ کودک گرفت
normahijoon عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1363 پسر من ۳ سالشه براش وانیلی گرفتم دکتر گفت روزی دو بار هر دفه یه پیمونه تو ۶۰ میل آب ای جانم انشالله جواب میده ❤️❤️❤️ و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️
sima_k مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 3 من خواهر زادم خورد دو قوطی دو کیلو چاق شد .من خودمم خوردم برای من اثر نداشت ولی شکلاتیش با شیر خیلی ... ع چه جالب چند تا خوردی که اثر نکرد