2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

326 بازدید | 24 پست

باسلام موهاموبراعیدرنگ ومش کردم حالاریشه هاش دراومده آرایشگرم میگه کلارنگ شماره 7 بزار یک دست بشه اماخودم زیادموافق نیستم به نظرتون رنگ کنم یاریشه گیری درضمن دوران پریودی رنگ میشه گذاشت یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ ریشه کن بعضیا تو پریودی موهاشون رنگ نمیگیره 

بعدماه رمضون عروسی داریم پسربرادرشوهرم ریشه موهام خرمایی تیره است به نظرتون اگه همینجوری دورنگ باشه زشته

بعدماه رمضون عروسی داریم پسربرادرشوهرم ریشه موهام خرمایی تیره است به نظرتون اگه همینجوری دورنگ باشه ...

به نظرم رنگ موهاتو کامل عوض کن یه تغییر اساسی بکنی

این رنگی که الان داری تکراریه خب

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
به نظرم رنگ موهاتو کامل عوض کن یه تغییر اساسی بکنی این رنگی که الان داری تکراریه خب

نمیدونم راستش موندم سردوراهی همین جوری هم موهام میریزه میترسم خیلی اسیب ببینه سه ماهه موهامو رنگ گذاشتم 

نمیدونم راستش موندم سردوراهی همین جوری هم موهام میریزه میترسم خیلی اسیب ببینه سه ماهه موهامو رنگ گذا ...

چون عروسیه میگم رنگ موهاتو تغییر بده که کلی تنوع پیدا کنه چهره ات

واگرنه میگفتم فقط رنگ ریشه بری

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

اگه تصمیم بگیرم رنگ بزارم شماره چندبزارم به نظرتون نمیخام روشن باشه شماره شش چه طورمیشه درضمن شاید پریودبشم مشکلی پیش نمیاد موهام همیشه خیلی زودرنگ میگیره

رنگ بدون آمونیاک بزار .گرونتره ولی خیلی کمتر میریزه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
بعدماه رمضون عروسی داریم پسربرادرشوهرم ریشه موهام خرمایی تیره است به نظرتون اگه همینجوری دورنگ باشه ...

چون موهات مش داره هر رنگی بذاری مشا میزنه بیرون مگه کلا دکلره کنی همه رو یه دست رنگ کنی

اگه تصمیم بگیرم رنگ بزارم شماره چندبزارم به نظرتون نمیخام روشن باشه شماره شش چه طورمیشه درضمن شاید پ ...

منم مثل شما بود موهام یه چندتا رنگ ترکیب کرد گذاشت شد یه دست ورنگ موهای خودم البته الان بعد چند وقت دوباره معلومه ولی خیلی خوش رنگتر شدن.منم موهام میریخت رنگ که گذاشتم قطع شد😑😑😑😑😑

منم مثل شما بود موهام یه چندتا رنگ ترکیب کرد گذاشت شد یه دست ورنگ موهای خودم البته الان بعد چند وقت ...

چه خوب البته خودمم همین جوریم چون تاچندروزکه موهام یک کم زبرمیشه ریزشش کم میشه