2777
2789
عنوان

عروسیییی

134 بازدید | 24 پست

خواهشا صادقانه کمکم کنید ماه دیگه عروسی برادرمه

من خیلی پرخورم یعنی هرچی ببینم دوست دارم بخورم میخوام توی این یک ماه ۶ کیلو کم کنم چندبار رژیم گرفتم ول کردم یه مدت هم کلا استاپ شده بود وزنم

نمیدونم از کجا رژیم بگیرم به نظرتون غفاری دایت خوبه یا ماچا دایت یا کالری شماری

اصلا وقتی برای از دست دادن ندارم و نمیشه آزمون و خطا کنم به نظرتون بیشترین وزن رو با کدوم میتونم تجربه کنم؟

توروخدا حتما راهنماییم کنین امروز دوساعت به خاطر چاقیم گریه کردم و شیرینی خوردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقد دمنوش زنجبیل بخور من تازه عقد کرده بودم یهو از ۵۰ رسیدم به ۶۸ چاق شدم سایز کمرم ۳۸ بود شده بود ۴۴ خیلی بد شکم و پهلو در اورده بودم بخاطر سردی معدم بعد غذا هر روز میوردم تو یه لیوان اب جوش یه قاشق زنجبیل با یه تیکه نبات یا یه قاشق عسل میخوردم چندماه اینجوری خوردم کلا شکم و پهلوهام اب شد لاغر شدم باز شدم همون ۳۸ زنجبیل چربی سوزه یه عطاری ام به بابام گفته بود میخوای لاغر بشی دارچین و زنجبیل رو نصف قاشق بریز تو دهنت روش اب بخور بابامم خیلی لاغر شد هی اینجوری میخورد ولی دمنوشش بهتره الان هوا گرم نبات ننداز عسل بریز یا اگه میتونی خالی بخور

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
فقد دمنوش زنجبیل بخور من تازه عقد کرده بودم یهو از ۵۰ رسیدم به ۶۸ چاق شدم سایز کمرم ۳۸ بود شده بود ۴ ...

واقعا؟؟؟یعنی رژیم نگرفتی ؟؟؟؟من یک سال و نیمه عقد کردم از وزن ۴۸ شدم ۵۵ خیلی ناراحتم قدمم بلند نیست خیلی به چشم میاد اضافه وزنم

رژیم و اینا نگیرم یعنی؟

عصاره زنجبیل رو میریختید میخوردید؟

پودرشو یه قاشق میریختم تو اب جوش نبات یا عسل میریختم میخوردم

واقعا؟؟؟یعنی رژیم نگرفتی ؟؟؟؟من یک سال و نیمه عقد کردم از وزن ۴۸ شدم ۵۵ خیلی ناراحتم قدمم بلند نیست ...

ن اصلا هیچی فقد فست فود رو حذف کردم و مرتب هر روز یه لیوان زنجبیل خوردم

میشه بیاین تاپیک آخرم

حالم بده به کمکتون نیاز دارم

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️

من تو دوهفته سه کیلو کم کردم قند وشیرینی رو حذف کردم کالری شماری میکنم چیزهای مفید و کم کالری میخورم برنج فقط شش قاشق میخورم و نون رو کم میخورم روزی یک ساعت هم ورزش

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

ممنونمچند دیقه میذاشتی بمونه؟یعنی پودر و آب رو باهم میخوردی؟

نیازی نیس بمونه یه لیوان اب جوش پر کن یه قاشق یا اگه دیدی خیلی تند شده نمیتونی بخوری نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل رو بریز تو لیوان عسل یا نبات یه تیکه بنداز توش هم بزن بخور الان چون تابستون و گرم

زنجبیلم گرمی کنارش چیزای خنک بخور ک گرمی نکنه بدنت

من تو دوهفته سه کیلو کم کردم قند وشیرینی رو حذف کردم کالری شماری میکنم چیزهای مفید و کم کالری میخورم ...

اره اسی تو این یه ماه قند و شیرینی و همینطور فست فود چیزای روغنی رو کم کنی وزنت میاد پایین