2777
2789
عنوان

شوره سر

54 بازدید | 8 پست

سرم خیلی شوره داره درماتیت سبوره دارم

شامپو سلنیوم سولفاید 2.5 میزنم اما نمیدونم چرا مثلا بعضی وقتا که میخرم یکی ضعیف تر درمیاد یکی قوی تر

شامپوش هم دارو محسوب میشه و خیلی بدگیر میاد.

کسی تجربه داره که شوره سر درماتیت سبوره ای چجوری و با چه شامپویی حل شده؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه فقط،شوره است شامپو ضد شوره ایرکس سریتا کل تار سدر و بابونه و حنا صحت درمان میکنه اگه سبوره هست اولشه

روغن درخت چای بزن اول خالی بزن اگه اکی نبود با شامپوت قاطی کن یا با یه چیز حامل

بتامتازون کورتونه نزن.

کلیترومازول ضدقارچه میتونی بزن

های من و بخون ببین از قارچ مالاسزیا میاد ضد هاش و نوشتم برای کمک به همه الکی کورتون نزن شامپوهای سدر صحت حنا صحت بابونه صحت بزن یا حنا بی رنگ بذار یا حنا سدر بابونه درمان میکنه ضدقارچن و ضد التهاب شامپو کل تار رکن اول درمانه ولی اول با سبک ها برو نشد اینو برو کورتون نداره هفته ای ۲بار برو بعد هفته ای یه بار کن بعد سعی کن لوسیون کلیترومازول بخری یا تریبیافین ضدقارچن یه شب درمیون بزن یکیش رو جواب داد تموم اول لوسیون سر کلیترومازول و بخر روغن درخت چای میتونی بزنی مستقیم ببین میشه از عطاری بپرس یا بریز تو شامپوت یا با یه روغن حامل بزن قند و چربی کم کن بعد سایت گوگل بزن داروکده بزن تو سرچش درماتیت سبوره محصولات غیرکورتونی کلی داره واقعا خوبه ولی زنگ بزن مشاوره اش بعد بگیر الکی نخری همه چیش و ببین بخون زنگ بزن مشاوره به قران درمان میشه غصه نخور من ۷۰درصد صورتم و سرم شده :) دارم از غصه میمیرم :) برام دعا کن چون میدونم جواب میگیری اینکارارو کنی به قران اینکارا نتیجه کلی سال منه جواب میده❤️