2821
2789
عنوان

حماقت تا کی؟؟

504 بازدید | 30 پست

کاربرای اینجا چرا یجوری هستن بعضیهاشون؟ مثلا می گی الان روزه میاد میگه نه شبه. میگی ماست سفیده میگه نه سیاهه. تا کی می خواید این لجبازی های احمقانه رو بعضی هاتون ادامه بدید.. 

با کی لج می کنید اصلا؟؟ 

یه کم مطالعه داشته باشید . یه کم تفکر کنید. نمی دونم چی بگم... 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

یه نکته هست اینکه الان از کجا بدونین چه کسی چقدر مطالعه داره?و ایا استارتر خودش به دنبال کشف حقیقت و مطالعه است با خیر?

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه نکته هست اینکه الان از کجا بدونین چه کسی چقدر مطالعه داره?و ایا استارتر خودش به دنبال کشف حقیقت و ...

خداییش بنده خدا راست میگه دیگه

بعضیا از طریقه نوشتارشون و استدلال هاشون

مشخصه ک چقدر دقیق و مستند صحبت میکنن دیگه☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بعنى هر كى مخالف آدم باشه بى مطالعه و بى منطقه 

وقتی با یه چیز تابلو مخالفت می کنند مثل انکار کردن روز در حالی که روزه یعنی بی منطقی نیست؟ 

من گفتم بعضی ها نگفتم همه که

بابا ب دل نگیر دوستی😊

مزاح بود😁😁😁

طعنه ک نبود ☺️☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه نکته هست اینکه الان از کجا بدونین چه کسی چقدر مطالعه داره?و ایا استارتر خودش به دنبال کشف حقیقت و ...

من دنبال کشف چیزی نیستم. و سعی می کنم درباره چیزی که ازش مطمئن نیستم اینجا حرف نزنم. بعضی حرفا کاملا مستند هستن و من دراری نیست با یه سرچ ساده میشه متوجه صحتش شد

وقتی با یه چیز تابلو مخالفت می کنند مثل انکار کردن روز در حالی که روزه یعنی بی منطقی نیست؟ 

بگید دقیقا چه مفهومی منظورتونه 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
الان اون موضوعى كه باعث رنجش شما شده ميشه بدونم 

اینجا آیه از قرآن میاری و یا حدیث نقل قول می کنی یا یه حرف علمی میزنی یا پزشکی خیلی ها میان میریزن سرت که نه اینا غلطه تو از خودت می گی