2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 146 پست

الان منتظر بمونیم یا بخوابیم....؟

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ممنون عزیزم لطف کردی .چون انتظار کشیدم میدونم حال استارتر چطوره از خدا میخوام هرچی خیر هستش اتفاق بی ...

منم همینطور ان شا الله ک مثبت میشه ماهم خوشحال میشیم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام مث من کنجکاو شدی خخخ در صمن بابت امضات دعا کردم و صلوات فرستادم

خخخ استرس گرفتم هیچی جیش ندارم

مثل روز ازمایش برای عقد جیشم بند اومده

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔
من ولي زياد دل نبستم چون ضخامتم كم بوده لكه دارم كم بعد كلي كار سنگين كردم  دمنوش زعفرون خوردم

مایی که در اقدام هستیم نباید از ۱۴ پریود به بعد زعفرون و گرمیجات قاعده آور بخوریم .ان شاءالله که مثبته

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
چراااا اخه😐زعفرون 😐

از دادم بتا ده مميز ١٥ بود دوباره هول شدم ١٢ ساعت بعد يه جاي ديگه تكرار كردم بتا ده بود گفتم الكي بالا نميره يه كار ميكنم پريود بياد 🙁مسافرتم بودم با قطار تازه رسيدم 

از دادم بتا ده مميز ١٥ بود دوباره هول شدم ١٢ ساعت بعد يه جاي ديگه تكرار كردم بتا ده بود گفتم الكي با ...

چندروز عقب انداختی؟

بودن کسایی که بعداز ۲هفته عقب انداختن خونشون نشون داده باردارن

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

البته من نوک سینم درد میکرد زیرشکمم درد میکرد ۱۷ روز عقب انداختم دیگه اومدم برم ازمایش بدم پریود شدم بدجور خورد تو ذوقم 😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
خخخ استرس گرفتم هیچی جیش ندارم مثل روز ازمایش برای عقد جیشم بند اومده

خخخ خندم گرفت

من یه بار این تجربه رو داشتم  دستام میلرزید و قلبم تولوپ تولوپ میزد بی بیم مثبت شد ولی خوشحالیم زیاد دوم نیاورد..

ینی اولش اصلا خوشحال نشدم فقط شوکه شدم و گریه کردم بعدش بابت ناشکری ک کردم نماز شکر خوندم ولی خب عمر خوشیم زیاد نبود شاید خدا خواست تنبیه ام کنه امیدوارم منم پریود نشم و منم مادر شم😭

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
مایی که در اقدام هستیم نباید از ۱۴ پریود به بعد زعفرون و گرمیجات قاعده آور بخوریم .ان شاءالله که مثب ...

اخه من اول سيكل يه بار ١٣ هم اقدام كردم اما تخمك گذاريم هميشه ١٨ بوده بعد فكر كن ٢٦ و ٢٧ ٢٨  ٢٩ اقدام كردم بعد دو هفته تاخير تقريبا تازه بتا شد ده