2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 146 پست
ان شا الله ک بارداری پاشو بزن ببینیم دیگه.. برای منم دعا کن 

هرچی خدا بخواد

ایشالا بزودی دامن هممون اگه خیره و صلاحمونه سبز بشه

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔
عه شماهم که مثل منی فکر کردم من ناامیدم

ن عزیزم خیلیا ناامیدن. ولی بازم ازته دل نیس کور سوی امیدی هست. فقط ب زبون میگیم ناامیدیم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منفی فکر نکن چون خیلی تاثیر داره  من قبلا باردار بودم انقد منفی فکر کردم تا همونی شد ک تو فکرا ...

وای من ب اینم فکر میکنم

دیشب یه نفر به شوخی زد تو شکمم

عصبی شدم گریم گرفت باخودم میگفتم نکنه باردار باشم این زد سقط بشه

یا میگم نکنه باردار باشم به شکم میخوابم سقط بشه

هرچی خدا بخواد ایشالا بزودی دامن هممون اگه خیره و صلاحمونه سبز بشه

جوابشو ، خبر بده حتما عزیز م

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
من خودم خيلي سختي كشيدم عمل سختي داشتم الان بيبيم مثبت شده نميدونستم كلي كار كردم پري بياد فعلا استر ...

مبارک باشه عزیزممممم😍😍😍😍😍برای همه منتظرا دعا کن 

وای من ب اینم فکر میکنم دیشب یه نفر به شوخی زد تو شکمم عصبی شدم گریم گرفت باخودم میگفتم نکنه باردا ...

نه اصلا فکر نکن دور از جون سرت میاد خدایی نکرده 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
امروز منم ميرم ازمايش ببينم بتام  دوبرابر شده كه بخابم يا منتظر پري باشم

ان شا الله که رفته بالا بتات و بارداری به حق همین ماه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂