2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 146 پست
یادش بخیر منم اون موقع ها بیوان یکبارمصرف باخودم میبردم کارم که تموم میشد تازه یادم میوفتاد 😂😂 خد ...

عجب اراده و امیدی من چندماهیه اقدامم میگم اینسری منفی باشه خیلی حالم گرفته میشه

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما شما برا بارداری گرفتگی بدن نداشتین؟ من دوروز پیش یهو بدنم گرفت دیروز بهتر بود الان خوب شدم بغل ...

منم مثل شما هستم، آن شاالله که باردار باشیم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
خانما شما برا بارداری گرفتگی بدن نداشتین؟ من دوروز پیش یهو بدنم گرفت دیروز بهتر بود الان خوب شدم بغل ...

گرفتگی اینجوری نه

زیر شکمم یهو میگرفت که قبلا هم همینجوری میشدم

من حس میکنم پریود میشم درد سینم خیلی کم شده

من کشاله رونمایی با رونمایی گرفته بود و سینه درد که البته زمانی هم که می‌خوام پری بشم درد میگیره. درد زیر شکم و کمر درد .

ولی از بس هر ماه علایم بارداری داشتم و ، باردار نبودم خیلی امیدوار نیستم. یکشنبه معلوم میشه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
منم مثل شما هستم، آن شاالله که باردار باشیم

من همش میگم حتما بدنم سرما خورده اصلا امید ندارم این ماه میرم دکتردیگه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من کشاله رونمایی با رونمایی گرفته بود و سینه درد که البته زمانی هم که می‌خوام پری بشم درد میگیره. در ...

شما هم مثل من فکر میکنی 

منم میگم اینماه هم پری میاد

شما هم مثل من فکر میکنی  منم میگم اینماه هم پری میاد

آن شاالله که بارداری ، برو الان امتحان کن

گرفنگی عضلات و درد سینه نشونه بارداریه .. بی بی چک زدی؟

ن فردا موعدمه. یهو پاهام گرفت. بعد شد باسن. بعد کتف. دیروزهم خوب شدم گفتم شاید سرماخورده بدنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من همش میگم حتما بدنم سرما خورده اصلا امید ندارم این ماه میرم دکتردیگه

آن شاالله. بارداری عزیزم ، منم مثل شماام

شما هم مثل من فکر میکنی  منم میگم اینماه هم پری میاد

منفی فکر نکن چون خیلی تاثیر داره 

من قبلا باردار بودم انقد منفی فکر کردم تا همونی شد ک تو فکرام داشتم جنین سقط شد همش ترس داشتم که نمیمونه و گلی فکرای مزخرف 

ب چیزای منفی فکر نکن اصلا به خودت امید بده

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂