2777
2789
عنوان

مشهد

65 بازدید | 17 پست

کیا مشهد زندگی میکنن یا زیارت مشهد هستن من یه مشکل خیلی بزرگ دارم میشه حرم رفتین یه چیزی دلی بخونین دعام کنین بگین رسیدم ته بن بست و نا امیدی من آدم ای نیستم از معنویات دور بشم ولی دیگه زورم نمیرسه .....شاید دل شما پاک هست صدامو شنید دلم خیلی گرفته

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

سلام ان شالله فردا میرم حرم

یادت میمونه دعام کنی کاربر نیی نی سایت یادت باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ان شالله اول به امام رضا جان میگم بعدم رسیدم کربلا به امام حسین علیه السلام و حضرت عباس علیه السلام

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ان شالله اول به امام رضا جان میگم بعدم رسیدم کربلا به امام حسین علیه السلام و حضرت عباس علیه السلام

از امام حسین قهرم تا همین عاشورا زار زدم نشد دلم ازش شکسته

از امام حسین قهرم تا همین عاشورا زار زدم نشد دلم ازش شکسته

کی با امام حسین قهر میکنه خب😐🥲

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

من فردا احتمال زیاد می م حرم هر کی هر چی میخاد با اسمش بگه یادداشت میکنم میبرم با خودم

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

سالها بهش متوسل شدم .....

شاید به صلاح نیست

سلام ان شالله فردا میرم حرم

میشه این لطفو در حق منم بکنی؟

برای زایمان خوب خودم و ازدواج خوب و زود لیلا دعا کنی؟ خیرش به شما و به استارتر برگرده انشالله. سلام اقای مهربونم.

الهی نگاهی
من فردا احتمال زیاد می م حرم هر کی هر چی میخاد با اسمش بگه یادداشت میکنم میبرم با خودم

میشه این لطفو در حق منم بکنی؟

برای زایمان خوب خودم و ازدواج خوب و زود لیلا دعا کنی؟ خیرش به شما و به استارتر برگرده انشالله. سلام اقای مهربونم.

الهی نگاهی