2777
2789

لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم  می گن برای رفع ناراحتی خوبه 

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ذکرو عاشقم یاالله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی هرحاجتی بخوای مید ...

عزیزم چه ذکری میشه یکم توضیح بدی دعای فرجه یا توسل ممنون

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
توسل به امام زمانه 

من این جوری نشنیده بودم دعای امام زمانه که  تومفاتیحه  همینه فقط یا ادامه داره چون می خوام بخونم می پرسم ببخشید 

من این جوری نشنیده بودم دعای امام زمانه که  تومفاتیحه  همینه فقط یا ادامه داره چون می خوام ...

ن بپرس عزیزم موردی نیست....تو یه کتاب که ذکرایی که باعث حاجت روایی و شفای بیماره نوشته بود همیشه مامانم میخونه ...این ذکرم اونجا بود تو گوگلم سرچ کنی همین یه قسمته ذکش ۷۰ بار میگی توسل میکنی به امام زمان حاجت دهیشم ک فوق العادس 

ذکر استغفرالله واتوب الیه 

غم از دلم میره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ن بپرس عزیزم موردی نیست....تو یه کتاب که ذکرایی که باعث حاجت روایی و شفای بیماره نوشته بود همیشه مام ...

ممنون عزیزم ازاین که باحوصله جواب دادی