2777
2789
عنوان

ساس تو خونه

49 بازدید | 9 پست

خونم پر شده از ساس خدایاااااا 😭نابود شدم شبا تا خود صبح خواب ندارم نمیزاره بخوابم الان یه هفته هست بدنم از سرتا پام قرمز زخم خارش شدید دارم از خواب و خوراک انداخته فک میکردم گاله ولی امروز فهمیدم و تو در و دیوارا دیدم ساس بوده وسایلام نابود شدن نمیدونم چکار کنم آواره و سردرگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید اون جای اصلیشون رو پیدا کنی. اونو که پیدا کردی نابودش کنی. بعد سم بزنی. در غیراینصورت هرچقدرم سمپاشی کنی فایده نداره

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

درزگیر بزن به سوراخای دیوار و گوشه های خونه.. سم کافی یا ماراتون بگیر (دیجی کالا داره) جاهایی که محل تجمعشونه بزن.. خوب جارو بکش همه جارو.. با چشم باید همه جا رو وقت بذاری و چک کنی

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اول باید اون جای اصلیشون رو پیدا کنی. اونو که پیدا کردی نابودش کنی. بعد سم بزنی. در غیراینصورت هرچقد ...

چطور باید پیداش کنم خیلی ریزن دیشبم تا خود صبح نخوابیدیم چندتا از بدن خودم و پسرم گرفتم با چراغ جوشی نشستم نگاه کردم همش از بدنمون گرفتم اللن دیدم یه قسمت خونم پر شده تو پنجره و دیوارا هست هی میرن اینور اونور

چطور باید پیداش کنم خیلی ریزن دیشبم تا خود صبح نخوابیدیم چندتا از بدن خودم و پسرم گرفتم با چراغ جوشی ...

ببین چی تازه خریدی. تشک. تخت.مبل. فرش .هرچی که تازه خریدی رو چک کن. جاشون همه باهم جمع هستن یعنی ببینی تازه پرات میریزه. بعد ببین کجای خونه هستن.تو اتاق یا سالن. همه رو چک کن پیدا میکنی. اگه انباری دارید. لای درز بالش ها .همه رو با دقت نگاه کن. اگه زیاد بشن دیگه خیلی واضح رو دیوار حرکت میکنن.اکثرا شبها بیرون میان

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج