aydaaa79 مدیر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 عنوان ناهار🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست بخدا نصف عمرم رفت برای ناهار شام شما چی؟؟ما فلافل شام هممم سیب زمینی سرخ شده با گوجه وبرنج🫤🫤🫤 رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊 امروز | 14:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 ما دیشب مهمون داشتیم ادامه اونو ناهارخوردیم ولی برای شب نیمدونم واقعا بخدااا ماشالله همه چی گرون آدم چی درست کنه نونی خرجش بیشتره هی برنج هم نمیشه رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
مامانی_جان عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 5726 من نهار گوشت چرخی و سیب زمینی سرخ کردن با دوغ شبم هر چی شد میخوریم اهل شام نیستیم
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 نوش جان فداتتتت رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8995 بخدااا ماشالله همه چی گرون آدم چی درست کنه نونی خرجش بیشتره هی برنج هم نمیشه بهشوهرم میگم مردامیگن خرج گرونه و زندگی سخته ولی بخدا پدر زنا درمیاد تا گوشت ومرغ رد به ته ماه برسونن پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
uouououo عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 3235 ناهار از شب کتلت مونده دخترم میخوره خودم نیمرو شام باقالی پلو بامرغ
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6572 آخه کی برنج و گوجه میخوره؟تنوع داشته باشابگوشت مرغ درست کن کوکو سیب زمینیقرمه سبزی و کرفسکباب تابه ا ... چرا نمیشه گوجه با برنج خورد شما حتما زیادی پولداری که نمیدونی 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
چشم_بلبلی عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2327 ناهار برام راحتره چون هم تنهام هم بعضی روزا ی غذای خپرشتی درست میکنم دو روز ناهار میخورم ولی شام همش میمونم که چی درست کنم
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 من نهار گوشت چرخی و سیب زمینی سرخ کردن با دوغ شبم هر چی شد میخوریم اهل شام نیستیم درسته نوش جان رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
آراگل عضویت: 1391/03/24 تعداد پست: 12695 آخه کی برنج و گوجه میخوره؟تنوع داشته باشابگوشت مرغ درست کن کوکو سیب زمینیقرمه سبزی و کرفسکباب تابه ا ... کته گوجه خیلی ام خوشمزه اس مخصوصا با سالاد شیرازی
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 ناهار برام راحتره چون هم تنهام هم بعضی روزا ی غذای خپرشتی درست میکنم دو روز ناهار میخورم ولی شام همش ... من برعکس ناهار سخته اره چون تنهایی بهتره اما تعداد ک زیاد بشه سخته من خودم بد غذا نیستم رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 بهشوهرم میگم مردامیگن خرج گرونه و زندگی سخته ولی بخدا پدر زنا درمیاد تا گوشت ومرغ رد به ته ماه برسون ... اره بخدا چون باید مدیریت کرد رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊
چشم_بلبلی عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2327 من برعکس ناهار سخته اره چون تنهایی بهتره اما تعداد ک زیاد بشه سخته من خودم بد غذا نیستم منم بد غذا نیستم هر چی باشه میخورم دیروز غوره مسما درست کردم امروز ناهارم همونو خوردم بعضی وقتا ندونم چی درست کنم یکمی سیب زمینی سرخ میکنم با گوجه یا سبزمینی سرخ میکنم بهش تخم مرغ و رب میزنم خوشمزه میشه امشب شامم احتمالا سمبوسه درست کنم خیلی وقته درست نکردم
چشم_بلبلی عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2327 من برعکس ناهار سخته اره چون تنهایی بهتره اما تعداد ک زیاد بشه سخته من خودم بد غذا نیستم سعی کن دو وعده ای درست کنی مثلاناهار ی چیز درست میمنی بیشتر بزار شامم بخورن یا مثلا فسنجون میزاری بیشتر بزار فردا ناهام بخورن شامو ی چیز دیگه درست کن
چشم_بلبلی عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2327 بهشوهرم میگم مردامیگن خرج گرونه و زندگی سخته ولی بخدا پدر زنا درمیاد تا گوشت ومرغ رد به ته ماه برسون ... مامان من هر ی تیکه مرغ و بین دو نفر تقسیم میکنه خیلی وقتا هم دیدم خودش نخورده واسه اینکه بتونه تا اخر ماه مرغو نگه داره
aydaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4327 سعی کن دو وعده ای درست کنی مثلاناهار ی چیز درست میمنی بیشتر بزار شامم بخورن یا مثلا فسنجون میزاری بی ... اره زیاد میزارم چون ۴ نفریم بعدشم خواهرم سرکار میبره غذا اصلا برای ناهار نمیمونه مثلا آبگوشت گذاشتم س بار خورده شد زیاد بود رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊