2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ناهار استانبولی بود خورده شد

شام نمیدونم

واقعا میمونیم چی درست کنیما

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

نه اصلا زیاد ذهنم درگیر نیست فقط شام درست میکنم که اکثرا غذایی که خودم دوست دارم جدیده درست میکنم روزای تعطیلم که با من نیست

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نه اصلا زیاد ذهنم درگیر نیست فقط شام درست میکنم که اکثرا غذایی که خودم دوست دارم جدیده درست میکنم رو ...

چیا درست میکنیی

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

من ناهار دمپخت درست کردم با مرغ،شام کوکو سیب زمینی درست میکنم

امروز هرچی فکر میکردم اصلا برای ناهار مونده بودم،نمیدونستم چه کنم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
چیا درست میکنیی

پاستا تاکو رول مرغ غذاهای خودمون (ارمنی ) زیاد اهل خورشت و اینا نیستم

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

ناهار ک ته چین با سالاد داریم

شام هم احتمالا نون سیر سفارش بدیم هوس کردم

خدایا از تو میخواهم میمنت خوشیمنی ، برکت روزها ، آسانی کارها خوبی تقدیر و بهترین سرنوشت را ، که تو بر هر کاری توانایی.🌧

من ناهار دمپخت درست کردم با مرغ،شام کوکو سیب زمینی درست میکنمامروز هرچی فکر میکردم اصلا برای ناهار م ...

گاهی میشه سیب زمینی و گوجه سرخ کنی با کته خوشمزه هم میشه کنارش بادمجان یا کدو هم سرخ کنی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

گاهی میشه سیب زمینی و گوجه سرخ کنی با کته خوشمزه هم میشه کنارش بادمجان یا کدو هم سرخ کنی

اره،اونجوری هم گاهی درست میکنم،خوشمزه س

کلا تنوع غذایی ما زیاده،همه چی درست میکنم،ولی بعضی روزا اصلا بی حوصله م،انگار از همه ی غذا ها دلزده م،ولی خب هم شام درست میکنم هم ناهار،این سخته

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....