2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

109 بازدید | 5 پست

اوایل ازدواجم که بود فکر میکردم هرچی من فکر میکنم اونم فکر میکنه یا من به عنوان یک همسر باید 100 خودمو تو زندگی بزارم ولی هرچی جلوتر رفتم دیدم من دارم فدا میشم و برای طرفم مهم نیست و این شد تصمیمم تغییر کرد شروع کردم پس انداز برای خودم و بعد از مدتی تصمیم گرفتم جدا از فضای کارم ،کلاس های مختلف که به کارم میاد شرکت کنم یا ایونت های مختلف برم و اینکه برای خودم از چیزی کم نزارم چون کسی که به فکر خودش هست و دنبال مخفی کاری هاش ،قرار نیست من پاسوز بشم و نتونم پیشرفت کنم و به زندگیم بر نگردم .

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
منم تصمیم دارم به خودم بیشتر اهمیت بدم تا شوهرم چون چیزی جز بیتوجهی و بی اهمیتی نصیبم نشده و افسردگی ...

من سعی کردم افسردگی نگیرم و یه جورایی خودمو نجات بدم اگر قرار باشه بی توجهی کنه من به پاش نمیسوزم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نتیجش چطور بود

خیلی خوب و اینکه چرا زودتر این کارو نکرده بودم ،سه تا مدرک فنی حرفه ای گرفتم خیلی کارا آموزش دیدم و....