2777
2789
عنوان

کیا دختر دارن

107 بازدید | 14 پست

بیایین از شیرین زبونی یا کاراش بگید

رابطه ش با همسرتون چجوریه؟

واسه شوهرتون ناز میکنه؟🫠🩷

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر داشتن یک نعمت هستش مخصوصا برای مردها آخه دخترها بابایی هستن و وقتی زبون میریزن و محبت میکنن برای پدرشون، مردها رو دیگه نمیشه جمعش کرد

سلامتی و خوشبختی دخترم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خوبه دختر من ۴ سال و نیم هست وقتی باباش خونه است میگه تو مامان و بغل نکن فقط عاشق من باش کافیه ...

وای بخدا من ازین صحنه ها ازش ببینم میخورمش

بازم بگو برام🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازدواج مجدد کردم گلم

ازدواج سابق دخترم اصلا سمت اون بی وجدان نمیرفت و اون بیشرف هم اهمیت ب بچه نمیداد

ـازدواج مجدد کردم و دخترم باهامونه و نگم از شیرین زبونی گاهی رو سر کله همسرمه شش سالشه و همسرمم خیلی ارتباط خوبی دارع مرد مهربون و با حوصله

و از خدا میخام از امام حسین میخام برای بچه دوممن دحتر بده یا امام حسین 😞 من روحیه دختر داشتن رو دارم من پسر نمیخام خدا

دختر خیلی خوبه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دختر داشتن یک نعمت هستش مخصوصا برای مردها آخه دخترها بابایی هستن و وقتی زبون میریزن و محبت میکنن برا ...

به نظر منم واقعا نعمت و موهبت هست

من خیلی دنیای دختر بچه ها رو دوست دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازدواج مجدد کردم گلمازدواج سابق دخترم اصلا سمت اون بی وجدان نمیرفت و اون بیشرف هم اهمیت ب بچه نمیدا ...

وای چقدر خدا هردوتاتون رو دوست داره که یه آدم خوب سر راهت قرار داده که هم برای شما همسر خوبی باشه هم برای دخترت پدر خوب

انشالله کنار هم خوشبخت ترین باشید🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر خدا هردوتاتون رو دوست داره که یه آدم خوب سر راهت قرار داده که هم برای شما همسر خوبی باشه هم ...

مرسی ازت چقدر توو وایب خوبی بهم دادی ابجی😢

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دختر عشقه خیلی زبون دارن دیروز دختربرادرم رو برده بودم هر جا رفتم خرید آنقدر زبون ریخت فروشنده ها غش ...

وای عاشق اینجور بچه هام

اینایی که بهت سلام میکنن باهات حرف میزنن

فکر کنم باباش دیوونه ش باشه🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزمی واقعا قدر زندگی قشنگت رو بدون😍

اره اره خیلی میدونم آدم قدر دانی هستم 😘 الان هم منتطرم صدای ماشین شوهرم بیاد

برم پشت در🙈قایم بشن

به نظر منم واقعا نعمت و موهبت هستمن خیلی دنیای دختر بچه ها رو دوست دارم

فقط یادت باشه از دخترت هیچ وقت ناراحت نشی به خاطر رابطه دختر و پدری چون گاهی آدم فکر میکنه ببخشید هو هستش

سلامتی و خوشبختی دخترم
فقط یادت باشه از دخترت هیچ وقت ناراحت نشی به خاطر رابطه دختر و پدری چون گاهی آدم فکر میکنه ببخشید هو ...

اتفاقا خیلی دوست دارم بدونم مامانا این لحظه ها چه حسی دارن

خنده شون میگیره

ذوق میکنن

یا ناراحت میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40