2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

87 بازدید | 10 پست

کسی تا حالا تجربه درمان جوشهای هورمونی داره بدون خوردن داروی های هورمونی؟ ( اونایی که تخمدان پلی کستیک دارن) میشه بگید دیگه دارم دیوونه میشم 🥲🥲🥲

انواع قرص های هورمونی رو خوردم ولی درمان دائم نشدن جوش هام

سیبل رو چندماه مصرف کردم حدود نود درصد بهتر شد ولی الان دوماهه قطعش کردم دوباره جوش ها دارن برمیگردن

به هرکی گفتیم جون منو و جون تو گفت کارد منو خون تو

والا من سعی کردم سبک زندگیمو اصلاح کنم ،جواب میدادا،ولی به محض اینکه یه شیرینی میخوردم دوباره فرداش التهاب و جوش ....

ولی فعلا دکتر میرم درسته دارو و مکمل میخورم ولی بدنم خیلی حالش خوبه،جوشام رفته،لاغر شدم با اینکه قبلا بدنم به کاهش وزن مقاوم شده بود،اون روز تو آینه نگاه میکردم اصلا غیر قابل باور بود ولی موهای چونهام کم شده بود درحالی که تا حالا یه بارم اصلاح نکردم،ریزش موهام کم شده،

وقتی میتونیم به بدنمون لطف کنیم،چرا نکنیم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انواع قرص های هورمونی رو خوردم ولی درمان دائم نشدن جوش هامسیبل رو چندماه مصرف کردم حدود نود درصد بهت ...

اخه منم یه تایمی ال دی خوردم با اسپیرنولاکتون قشنگ خوب شده بودن جوشام ولی عوارض ال دی خییییییلی اذیتم میکرد نخوردم دیگه ، باز رفتم دکتر دوز اورد پایین با سیبل

هیچ اثری نداشت برا من بدترم شده بود دیگه اونم نخوردم

واسه همین کلا بیخیال دارو های هورمونی شدم

اخه منم یه تایمی ال دی خوردم با اسپیرنولاکتون قشنگ خوب شده بودن جوشام ولی عوارض ال دی خییییییلی اذیت ...

دقیقاااا منم بخاطر همینا مصرف همه رو قطع کردم

دورانی که قرص هورمونی مصرف میکردم شاید بشه گفت از یکماه هفت روز رو پریود بودم بقیه رو لکه بینی داشتم،تا اونم قطع میشد دلدرد و استخون درد شدید میگرفتم.ریزش موهم که همچنان داشتم و دارم

سیبل رو چه مدت مصرف کردی؟

من حدود شش هفت ماه مصرف کردم اوایل یکم برونریزی داشتم ولی بعد از مدتی خیلی بهتر شد ولی به محض اینکه قطعش کردم داره برمیگرده به حالت اولیهش

واقعا دیگه موندم چیکارکنم با این بیماری

به هرکی گفتیم جون منو و جون تو گفت کارد منو خون تو

دقیقاااا منم بخاطر همینا مصرف همه رو قطع کردمدورانی که قرص هورمونی مصرف میکردم شاید بشه گفت از یکماه ...

فک کنم سه ماه ، حالت تهوع خیلی بدی داشتم ، اخلاقمم حتی بددشده بود ،همش گریه میکردم😑

بخدا منم دیگه دارم دیوونه میشم