2777
2789

مغزت عیب کرده که آخرین قرار رو داری میگذاری با این روان پریششش ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه طرف اینطوره چرا میخواهی حضوری بری؟؟خیلی مواظب باش....

ولم نمیکنه امروز برم دیگه از دستش خلاص میشم قصد دارم صداشم ضبط کنم اگه بی دست و پا بازی در نیارم به نظرت چاقویی چیزی ببرم با خودم

مغزت عیب کرده که آخرین قرار رو داری میگذاری با این روان پریششش ؟؟

چیکار کنم نرم بدتر میشه والا جوری که حرف میزنه یعنی میگه اگه امروز بیای راضی میشم جدا شیم نمیخوام پای خانواده ام بیاد وسط میخوام مثل هزاران ادم یه رابطه ناسالمو تموم کنم نمیدونمبرای من اینقد پیچ در پیچ شده

هم ازش میترسم برم هم مجبورم هم میگم به خاطر ابروی خانواده اش هم که شده فک نکنم کاری کنه

مگه کسی مجبورت کرده که بری سر قرار با یه روانی،که خودتم نمیدونی آدم نرمالی نیست،بشین تو خونه و شمارشو بلاک کن ،خلاص

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کلاسرقرارنروپشت تلفن بگونمیخام یاخونوادم فهمیدن بعدم خطتوعوض کن وخلاص

یگم خانواده ام فهمیدن که ترسش میریزه نصف ترسی هم که داره به خاطر خانوادمه نمیتونم به خانواده ام بگم یعنی تو یه شرایطیم نه راه پس دارم نه راه پیش خونمونو بلده

چیکار کنم نرم بدتر میشه والا جوری که حرف میزنه یعنی میگه اگه امروز بیای راضی میشم جدا شیم نمیخوام پا ...

راضی میشم 🤣🤣🤣مگه چه کارته .که راضی بشه اینهمه دختر با نامزدشون اختلاف داشتن و نامزده برده برای دیدار آخر و کشته و سوزوندتشون .درس عبرت نشده برات ..مغزززز خر خوردی پا میشی میری ؟؟حداقل قرار میگذاری تو جای عموی .کافه ای که میشناسی بگذار .نه تو ماشین که هر بلایی بتونه سرت بیاره و فیلم هم بگیره و باج بگیره چی ؟؟

ما که داریم هشدار میدیم بهت که نرو .اما اگررر رفتی بلا اومد سرت .خود کرده را تدبیر نیستتتت .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

مگه کسی مجبورت کرده که بری سر قرار با یه روانی،که خودتم نمیدونی آدم نرمالی نیست،بشین تو خونه و شمارش ...

شمارشو بیست بار بلاک کردم با شماره های مختلف پیام میده

ابروی خانواده ام مجبورم میکنه وگرنه خودم از این ادم متنفرم و کاملا هم میدونم ادم نرمالی نیست

راضی میشم 🤣🤣🤣مگه چه کارته .که راضی بشه اینهمه دختر با نامزدشون اختلاف داشتن و نامزده برده برای دی ...

والا هیچکارمه فقط مثل کنه چسپیده یه من

قرار گذاشتم بیرون تو جای عمومیه

از خانواده بزرگیه فک نکنم رو ابروی خانواده اش قمار کنه بیاد بلایی سر من بیاره خب من واسش چه سودی دارم نمیدونم من میدونی کلا مغزم الان نمیفهمه جه کاری درسته چه کاری غلط فقط میخوام تموم شه این کابوس نه فک کنی خوشخیالم نسبت بهش یه وحشی تمام عیاره مثل سگم میترسم ولی خطمو خاموش کنم مثل کلانتر میاد در خونمون کشیک میده ابرومو میبره

راضی میشم 🤣🤣🤣مگه چه کارته .که راضی بشه اینهمه دختر با نامزدشون اختلاف داشتن و نامزده برده برای دی ...

به نظرت چاقو ببرم با خودم برای دفاع اخه خودش تو ماشینش داره حتی خودش بهم یاد داد گفت یکی بگیر برای خودت لازمت میشه

والا هیچکارمه فقط مثل کنه چسپیده یه من قرار گذاشتم بیرون تو جای عمومیه از خانواده بزرگیه فک نکنم رو ...

ببره.انزا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است .اون بی صفت هم داره از درشت تغذیه میکنه

به نظرت چاقو ببرم با خودم برای دفاع اخه خودش تو ماشینش داره حتی خودش بهم یاد داد گفت یکی بگیر برای خ ...

چاقو فایده ندارع .تو ماشینش سوار نشو همین