2777
2789

با گردو بیا

تبلیغم نداره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرورگری به غیر از گوگل انتخاب کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

مرورگری به غیر از گوگل انتخاب کنید

خصوصی لینک تایپیک براتون فرستادم . لطفا حذف کنید با تشکر

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

من نمیتونم لینک تاپیکمو بزارم خذف بشه کسی میتونه کمکم کنه؟

مرورگر تغییر دادین؟ اگر تغییر دادین برای رفع اشکال تماس با ما پیام بدین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

عزیزمشما میدونید اگه پیامی رو که توی خصوصی ارسال کردیم پاککنیم برای کاربر مقابل هم پاک میشه یا نه؟

ببخشید . نمیدونم . الکی هم نمیخوام چیزی بگم . از کاربرا قدیمی بپرسد ببخشید

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

خصوصی لینک تایپیک براتون فرستادم . لطفا حذف کنید با تشکر

لطفا صبوری کنید

درست شد و من تعداد زیادی پیام براتون ارسال کردم چون نمیدونستم مشکل چیه🥲💙

لطفا صبوری کنید عزیزم ممنونم