shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2108 عنوان پوشک دائمی 84 بازدید | 9 پست کسی استفاده کرده ؟چجوریه ،نم پس نمیده ؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد... امروز | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 10325 بزرگسال؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2108 بزرگسال؟ نه برا بچه زیر دو سال من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 10325 نه برا بچه زیر دو سال به بچه یاد بده بره سرویس جیش کنه مگه مشکلش چیه میخوای دائمی پوشکش کنی؟🥺 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2108 اگه دائمیه ماهم بگیریم تو تبلیغاتش نوشته تا ۸ ساعت می مونه ، میگم اگه اینجوری باشه برا شب بچه خوبه بخرم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
تربچه_سابق عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2656 یکی دوبار ادرار در حجم کمو نگه میداره اما اگه زیاد باشه پس میدهمثلا اگه شب تا صبح ببندی نم میده یا مثلا برای بیرون خوب نیست برای خونه که بتونی زود بزود عوضش کنی
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2108 به بچه یاد بده بره سرویس جیش کنه مگه مشکلش چیه میخوای دائمی پوشکش کنی؟🥺 بچه ۱و نیم ساله هنوز زوده نمی تونه .اسمش پوشک دائمی ه یعنی قابل شستشو هس و روزی ۳ بار عوض کنی کافیه ، خب اینجوری اگه باشه اقتصادی تره من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...