malmaliiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست با پارتنر 4 ساله ای که با پیج فیک خودت به خودت خیانت کنه و قرار بزاره برن بیرون چه باید کرد؟ دیروز | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malmaliiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 خب چه انتظاری داشتی ازش معلومه که اشتباه رفتیچن وقت دیگه هم منتظر باش همین دوستتو با پارتنرت ببینی دوستم که نه من میگفتم اینو بفرست اونو بفرس ولی میخوامبسوزونمش فک نکنه فقط خودش بازی بلده
افسونگران عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 1609 کار من؟چرا؟ امتحان کردن کار درستی نیست هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم
_slwdayan عضویت: 1405/02/14 تعداد پست: 641 اره دردناک ولی گاهی لازمه ، اگه اون لحظه تمام نشه بعدا درد بیشتری رو باید متحمل بشی ، البته کار این ... بله درستهداشتن همسر و خانم لیاقت خیلی زیادی میخادوگرنه ک همون مجردی کفایت میکنه
malmaliiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 برو بیرون ببینتت بفهمه همون بودیبعدشم بیا تعریف کن ببینیم چی شد چشممم تگت میکنم
malmaliiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 امتحان کردن کار درستی نیست هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم به نظم از امتحان رد شدن و خیانت کردنو پیشنها کن تا اینکه امتحان نکردن 4 سال باهم بودیم شک کردم یه چیزی این وسط هست امتحانش کردم دیگه عزیزم
افسونگران عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 1609 بله درستهداشتن همسر و خانم لیاقت خیلی زیادی میخادوگرنه ک همون مجردی کفایت میکنه بله درست میفرمایید
malmaliiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 دیت بزار برو باهاش رو در رو کن برین بعش و بعدش کاتبهترین روش سوزوندنهولی این احتمالم هست دوستت بعدت ... دیتو دوستاش خبر میدن قبل رفتنش که من اونجامنه رفیقمو مطمعنم میخواست پارش کنه به زور نگهش داشتم
بیتامودیشونم عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3449 اگ اون دوربر میبودم دوستاش خبرش میکردن نمیرفت قرار چون یه بارم یه همین چیزی شد نتونستم مچ بگیرم دوست ... دیت بعدی خودت برو با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
_slwdayan عضویت: 1405/02/14 تعداد پست: 641 اختیار دارید شما خودتون استادید شما تاج سری بزرگواری لطف داری
malmaliiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 564 دیت بعدی خودت برو میخوام با اینپیج فیک یکم باهاش هنوز چت کنم بعد بگم منم فک نکنه بازی بلد نیستم بعد جالبه به من انقد عشقم نفسم میکنه حالم به هم میخوره ازش
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 7184 دیتو دوستاش خبر میدن قبل رفتنش که من اونجامنه رفیقمو مطمعنم میخواست پارش کنه به زور نگهش داشتم خب میتونی دوبارع قرار بزاری رفیقتو بفرستی بعد نیم ساعت خودت بری بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 7184 میخوام با اینپیج فیک یکم باهاش هنوز چت کنم بعد بگم منم فک نکنه بازی بلد نیستم بعد جالبه به من انقد ع ... بری رو در رو حالش بیشتره تا پیام بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐