2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست

کتاب ها یا فایل صوتی امیر شریفی را پیدا کنید و گوش بدید 

حجت الاسلام عرشیان فر هم می گن خوبه 

من خودم گوش نکردم ولی مربی باشگاهم می گه خیلی خوبه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب ها یا فایل صوتی امیر شریفی را پیدا کنید و گوش بدید  حجت الاسلام عرشیان فر هم می گن خوبه&n ...

من خیلی سعی کردم بهش اعتقاد پیدا کنم ولی همیشه برعکسش برام پیش میاد 

دیگه کلافه شدم😭😭

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 

می گن توی حالتی که می خواین بخوابین و یه حالت بین خواب و بیداری هستین به اتفاقهایی که قراره بیفته فکر کنید البته به جنبه های مثبتش یا موقعی که از خواب بیدار می شین و هنوز گیج هستین و درست بیدار نشدین بگین امروز روز خیلی خوبیه و کل کارهایی که توی ذهنتون دارین و باید انجام بدین را بهش فکر کنین

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
مرسی عزیزممم😍😍😍😍

قربونت

ان شاءالله به خواسته هات برسی البته از خدا بخواه که اگه صلاح باشه برسی

برای آموزش رایگان قانون جذب می تونید به کانال کلید ثروت @kelide3rvat  در تل.گرام مراجعه کنید ؛ 

http://kelideservat.com/law-of-attraction-channel/

؛ آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت و سلامتی و روابط عالی | کانال : @kelide3rvat