2777
2789
عنوان

خاک بر سرم

56 بازدید | 13 پست

خاک بر سر احمق عقب افتادم کنن برای امتحان زیست آسون ترین سوالو اشتباه نوشتم خاک بر سرم

همه امتحانای مدرسه همیشه معدلم بیست بود این که نهایی بود تر زدم

اگه میخواین بگین سطح دغدغه، آره سطح دغدغه من آیندمه نه مادرشوهر و خواهرشوهر و دوس پسر

واقعا خاک بر سرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در این حد هم نمیخواد خودتو سرزنش کنی تا اونجایی که چشم کار میکنه همه خراب کردن تو حوزه ادم میبینه حتی نصف برگه ها خالیه

اگه نمرت کم بشه هم نمره همه باهم کم شده نه فقط تو

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

در این حد هم نمیخواد خودتو سرزنش کنی تا اونجایی که چشم کار میکنه همه خراب کردن تو حوزه ادم میبینه حت ...

من همیشه فرق داشتم

تو کل مدرسه معدلم بیست بود

ولی اینی که مهم بودو خراب کردم

خستگی تو تنم موند

خیلی حس بدیه که میدونم دو تا از دوستام احتمالا ۲۰ شدن در حالی که من همیشه خدا نمرم ازشون بالاتر بود

من همیشه فرق داشتمتو کل مدرسه معدلم بیست بودولی اینی که مهم بودو خراب کردمخستگی تو تنم موندخیلی حس ب ...

***من همیشه فرق داشتم.****

این دیدگاه، این عقیده اصلا برای حال و اینده ات خوب نیست.

سعی کن یه بازنگری درمورد خودت داشته باشی.

مخصوصا جمله اخرت و مقایسه ات با دوستانت.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من همیشه فرق داشتمتو کل مدرسه معدلم بیست بودولی اینی که مهم بودو خراب کردمخستگی تو تنم موندخیلی حس ب ...

منم تو مدرسه همیشه ۲۰ بودم معلمام همشون فکر میکنن نهایی هاروهم بیست میشم درحالی که امتحان آسونی مثل جغرافیا رو خراب کردم

ولی خب میدونم که وضع بچه های دیگه چندان تعریفی نداره ماهم داریم با همونا رقابت میکنیم پس اگه یکیشو خراب کردم با جبران کردن بقیش زیاد عقب نموندم

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)