9 ماهه یه رابطه 3 ساله رو تموم کردم.حالم خیلی نوسان داشته یه مدت کنار میام باز حالم خراب میشه نشخوار فکری میکنم خودمو سرزنش میکنم دلتنگ میشم.انرژیم کم شده .کیفیت خوابم کم شده.حال اینکه دنبال اهدافم برم ندارم و خیلی چیزا دیگه بهم حال خوب نمیده.باید دارو مصرف کنم؟
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
تازه هر روز گریه ام میکتم نه هنوز کاری نکردم پول ام ندارم کاری کنم
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
دلم نمیخواد دارو بخورم به نظرت میتونیم ی جور دیگه حالمون رو خوب کنیم ؟
من تراپی میرم .چند وقتم بود کنار اومده بودم ولی نمیدونم این فکرا از کجا سر و کلش پیدا شد.قطعا راهی ه ...
۲۱ سالته؟