2777
2789
عنوان

علایم افسردگی

140 بازدید | 18 پست

9 ماهه یه رابطه 3 ساله رو تموم کردم.حالم خیلی نوسان داشته یه مدت کنار میام باز حالم خراب میشه نشخوار فکری میکنم خودمو سرزنش میکنم دلتنگ میشم.انرژیم کم شده .کیفیت خوابم کم شده.حال اینکه دنبال اهدافم برم ندارم و خیلی چیزا دیگه بهم حال خوب نمیده.باید دارو مصرف کنم؟

اینجوری که میگی اره چون داره طولانی میشه از زندگی میندازت

یه مدت دارو مصرف کن بهتر میشی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

منم اینجوریم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجوری که میگی اره چون داره طولانی میشه از زندگی میندازتیه مدت دارو مصرف کن بهتر میشی

خیلی مقاومت کردم دارو نخورم میترسم چاق بشم یه مشکل دیگه بهم اضافه بشه ولی حالمم خوب نیس

همین علائمو داری؟بابتش کاری ام کردی؟

تازه هر روز گریه ام میکتم نه هنوز کاری نکردم پول ام ندارم کاری کنم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

فکر کنم لازم باشه دارو مصرف کنیم

دلم نمیخواد دارو بخورم به نظرت میتونیم ی جور دیگه حالمون رو خوب کنیم ؟

خیلی مقاومت کردم دارو نخورم میترسم چاق بشم یه مشکل دیگه بهم اضافه بشه ولی حالمم خوب نیس

ببین دارو ها انواع مختلف داره تو به دکتر بگو دارویی بنویسه که چاق کننده نباشه من خودم دارو مصرف مردم واقعا تاثیر داشت

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دلم نمیخواد دارو بخورم به نظرت میتونیم ی جور دیگه حالمون رو خوب کنیم ؟

من تراپی میرم .چند وقتم بود کنار اومده بودم ولی نمیدونم این فکرا از کجا سر و کلش پیدا شد.قطعا راهی هست

ببین دارو ها انواع مختلف داره تو به دکتر بگو دارویی بنویسه که چاق کننده نباشه من خودم دارو مصرف مردم ...

افسردگی داشتی شماهم؟چند وقت دارو خوردی اثر کرد؟

من تراپی میرم .چند وقتم بود کنار اومده بودم ولی نمیدونم این فکرا از کجا سر و کلش پیدا شد.قطعا راهی ه ...

۲۱ سالته؟