2777
2789
چی بگم بهتونواقعا چی بهم میرسه اینکارو کنم؟ یکم فک کن از این راه چی بم میرسه نی نی سایت بممگ مدال می ...

اون تاپیکی که زدی گفتی مامانم و همسرم... چیزی بهت میرسید؟! نه ولی مردمو سر کار گذاشتی ! الآنم نیتت همینه

شما همونی هستی که اومدی گفتی من اشناشونم و مامانم دختر خاله مامانشه و ...

حالا اینجا میگی تازه فهمیدم مامانش نامادریش بوده؟!!

بعد توی اون تاپیک میگفتی من اشناشونم الان اینجا میگی ایدیشو برداشتم پیام دادم بهم ویس داد و ...

احتمال زیاد اصلا شما خانم نیستی ، آقایی

لطفا شما ریپ نزن

بس کنکسی که بهش خیانت شده اونم توی همچین سطحی جون نداره نفس بکشه چه برسه گزارش لحطه ای و زنده بده ای ...

من اونشو نمیدونم

ولی واقعا نمیفهمم چرا فکر میکنید نی نی سایت انقد مهمه ک یکی بیاد بخاطر صدتا اکانت بزنه

چی بهش میرسه با این کار؟ نهایتش اینه ک پریازدید میشه فوقش یه روز که چی؟

حالا باز اگه پیچ بلاگری چیزی بود در ازاش پولی چیزی میدادن باز یه چیزی انقدر بچه نباشید

باور کنید من ناراحت نمیشم از حرفاتون خودم با اینکه سنم بالا نیست ۲۷ سالمه ولی میدونم اینایی ک میان میگن فیکه و فلان یه مشت بچه سالن تو نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون تاپیکی که زدی گفتی مامانم و همسرم... چیزی بهت میرسید؟! نه ولی مردمو سر کار گذاشتی ! الآنم نیتت ه ...

بنده خدا من هی نمیشناسم

وای خدا چه آدمایی پیدا میشن مگه چون اسمامون یکیه هردومون ینفریم؟ اگه ینفریم عقل نداشتم با یه اکانتی کامنت بزارم ک اسمم مث اون نباشه لو نرم؟

بس کنکسی که بهش خیانت شده اونم توی همچین سطحی جون نداره نفس بکشه چه برسه گزارش لحطه ای و زنده بده ای ...

اینو قبول دارم.من اگه یه ناراحتی کوچیک داشته باشم خیلی خلاصه تو مجازی مطرحش میکنم.بعد از چند ساعت شاااید بیام سراغ گوشی راهکار دوستان رو بخونم

من اونشو نمیدونم ولی واقعا نمیفهمم چرا فکر میکنید نی نی سایت انقد مهمه ک یکی بیاد بخاطر صدتا اکانت ب ...

جواب سوالاتتو خودت بده بیمار

اهِ همه دنبالته که با اعصاب و روان بقیه بازی کردی.منتظر باش این بلاها سرت بیاد تا تو باشی قصه سرایی نکنی فائزه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من اونشو نمیدونم ولی واقعا نمیفهمم چرا فکر میکنید نی نی سایت انقد مهمه ک یکی بیاد بخاطر صدتا اکانت ب ...

میدونی فروید اساس زندگی رو میل جنسی میدونست؟؟

تو یه مردی با یه فانتزی کثیف که ابایی نداری ساعتها همچین خزعبلاتی ببافی فقط برای ارضای روح و روان مریضت

کم پیش میاد توی زندگیم انقد زننده با کسی صحبت کنم ولی واقعا ریختن قبح این موضوعات برام غیر قابل تحمله

هرگز روی من ریپ نزن

اینو قبول دارم.من اگه یه ناراحتی کوچیک داشته باشم خیلی خلاصه تو مجازی مطرحش میکنم.بعد از چند ساعت شا ...

خب این حرفتون درسته من حتی با خانواده خودمم اون تایم حرف نمیزنم چه برسه بیام نینی سایت مطرح کنم

ولی خب کامنتامو گفتم من

خب این حرفتون درسته من حتی با خانواده خودمم اون تایم حرف نمیزنم چه برسه بیام نینی سایت مطرح کنم ولی ...

در کل الله اعلم عزیزم.ولی اگه مردم رو سرکار گذاشتن واااقعااا گناهه.منم قصد قضاوت ندارم

جواب سوالاتتو خودت بده بیماراهِ همه دنبالته که با اعصاب و روان بقیه بازی کردی.منتظر باش این بلاها سر ...

یکی بم میگه مردی یکی میگه فائزه یکی میگه خوده گیسویی

حداقل تو حرفاتون یه چیز واحد بگید

در کل الله اعلم عزیزم.ولی اگه مردم رو سرکار گذاشتن واااقعااا گناهه.منم قصد قضاوت ندارم

ببین واقعا من نمیفهمم چطور تونسته اون تایم بید نی نی سایت و صد خط تایپ کنه با اون حالش بعد بشینه دونه ب دونه کامنتارو جواب بده

من وقتی ی دعوای ساده با شوهرم میکنم با خودمم حتی حرف نمیزم چه برسه به خیانت

نمیخام ب تهمتای دیشبم برگردم ک گفتم فیکه

خدا خودش میدونه

اصلا نباید این تاپیکو دنبال میکردیم

ببین واقعا من نمیفهمم چطور تونسته اون تایم بید نی نی سایت و صد خط تایپ کنه با اون حالش بعد بشینه دون ...

منم بخاطر همین مسائل یذره شک کردم.شاید باورتون نشه ولی من اگه مامانم یه حرف نسبتا شکننده ای بهم بزنه.به دوستام میگم حالم بده مامانم نباید دلمو میشکوند...بعد دوستام هرچی میپرسن چیشده؟ میگم میشه بعدا جواب بدم الان حالم خوب نیست...حالا حرف مامانم چی بود؟ اینکه از دستت خسته شدم...کاااش زودتر ازدواج کنی!

عزیزم کل حرف من اینه که چنین مسئله ساده ای رو با این قضیه مهم مقایسه کنید..فقط یه نکته. ادما و ظرفیاتشون با هم فرق میکنن.اینو هم در نظر بگیریم

وای بس کن دیگههههههه

مغز نداری یا چی؟؟؟ آمیب

تک سلولی

اه

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...