2777
2789
تاپیکش پر بازدید شدهتاپیک نعنا برو خودت بخونولی خدا ببخشه مارو ک تهمت زدیم یکیشون خودم ک گفتم تاپیکت ...

یعنی راست بوده؟ پس اون کاربری ها که میگفتن فیکه چی پس

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اون کاربری ها خودم بودم باور کن از همون اول ک تاپیکو باز کردم پیش خودم گفتم فیکه

ولی نبود یچیزی میدونم ک میگم توروخدا خودتونو گناه بار نکنید

خب چرا گفتی پساز رو هوا؟

پشیمونم واقعا

قضاوت کردم

هم خودم هم حرفای بچه های نی نی سایت روم تاثیر گذاشت خدا لعنتم کنه ک قضاوت اشتباه کردم بخدا از زور عذاب وجدان خابم نبرده میترسم بقیه هم مث من شن گید تورخدا از چیزی خبر ندارید قضاوت نکنید

پشیمونم واقعاقضاوت کردم هم خودم هم حرفای بچه های نی نی سایت روم تاثیر گذاشت خدا لعنتم کنه ک قضاوت اش ...

کاربری دیگه گیسویی ؟؟!!icon

الان اومدی میگی نامادریش بود! خوب اگه مادرش نبود که همون اول میگفت دلیلی نداشت پنهون کنه!!!

الان میخوای یعنی درستش کنی ؟!!!!!

تاپیکش پر بازدید شدهتاپیک نعنا برو خودت بخونولی خدا ببخشه مارو ک تهمت زدیم یکیشون خودم ک گفتم تاپیکت ...

فافا از رو برو چن تا خط داری؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

کاربری دیگه گیسویی ؟؟!! الان اومدی میگی نامادریش بود! خوب اگه مادرش نبود که همون اول میگفت دلیلی ندا ...

چی بگم بهتون

واقعا چی بهم میرسه اینکارو کنم؟ یکم فک کن از این راه چی بم میرسه نی نی سایت بممگ مدال میده یا پول؟ یا معروف میشم؟

چرا همینجوری یچیزی میگید

رو من ریپ نزنید ممنون

اینم باز خودشه😂😂😂

خب لعنتی اسم کاربری هاتو تغییر بده

همشون فافا

فائزه خانم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

پشیمونم واقعاقضاوت کردم هم خودم هم حرفای بچه های نی نی سایت روم تاثیر گذاشت خدا لعنتم کنه ک قضاوت اش ...

بس کن

کسی که بهش خیانت شده اونم توی همچین سطحی جون نداره نفس بکشه چه برسه گزارش لحطه ای و زنده بده اینجا

چه برسه به اینکه بخواد با تو توی روبیکا چت کنه که خودشو اثبات کنه

اینم باز خودشه😂😂😂خب لعنتی اسم کاربری هاتو تغییر بدههمشون فافافائزه خانم

این 86 نداره 😅

منم آیدیشو که گذاشته بود زدم تو روبیکا نیومد بالا هیچی برام والا! نمیدونم چیه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

خیلی قصتون شیرینه بهش افتخارمیکنیدکاربری فیک میزنیدخجالت بکشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖