2777
2789
عنوان

تازه عروسم ۲

477 بازدید | 21 پست

فردا میخوام ان شاالله وسیله ببرم..چ ایده جالبی دارین ک انجام بدم...هم واسه وسیله بردن و هم واسه تزیینات خونم...مثلا میخام یه قسمت خونه رو سنتی کنم...دیگ چ چیزایی ب ذهنتون میرسه..توروخدا راهنماییم کنین..ممنونتون میشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای خوشبحالت گلم منم روزشماری میکنم برا چیدن جهازم

انشالله ب خوشی و سلامتی بچینی و استفادشون کنی

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
وای خوشبحالت گلم منم روزشماری میکنم برا چیدن جهازم انشالله ب خوشی و سلامتی بچینی و استفادشون کنی

مرسیی عزیزم همچنین شماااا😎😍😘😗

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

هر مدل دوست داری بچین امااااا تورو خداااااااا مثل پیجای اینستا و بقیه ملت واسه نشون دادن وسایلت در کمد و کابینتو باز نزار

پارچه هارو نریز زمین 

کف حمام و توالت گل و شمع و... نریز و تزیین نکن خونه ای شیک هستش که ساده باشه به پیجای خارجی سر بزن تا ببینی سادگی و اصولی چیدن جذاب تره

خوشبخت باشی 💖💖💖

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

عزيزم عكساي سلفي و رندوم خودتو همسرتو روي شاسي هاي كوچيك ظاهر كن ،در هم بر هم بزن روي يه ديوار .البته قسمت راحتي و خودموني خونه بزن😂چند تا قاب خالي هم بزن كه مثلا مال نينيه