2777
2789
عنوان

چرا بیداری🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 132 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی یچی بگم ناراحت نشیفقط دلم خواست بگم گور بابای دلتنگیمنم چیزی که بیدار نگهم داشته: راجع به آینده ...

موفق باشی عزیزم

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠کاربری بین دو تا دوست😊

وای یاد اون تاپیک افتادم چندش ترین و کثیف ترین آدما...اسکار میرسه به اون یارو که دندون مصنوعی رو بعد خوردن غذا در میآورد و لیس میزد تا هر چی بینش گیر کرده رو بخوره.🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

غم زندگی که مادرم از من بخاطر خواهر برادراش سیاه کرده

غم زندگی که مادرم حاضر نیست برام یه چیپس بخره اما ۱۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون میندازه تو حلق خواهر برادراش ام زندگی که کل سرمایمونو انداخته تو حلق خواهرش غم زندگی که پول نمیده کتاب بخرم کلاس کنکور شرکت کنم اما ۲۰ میلیون ۲۰, میلیون برا خواهرش لوازم آرایش میخره خواهرش که ماهی بالای۱۰۰میلیون درامدشه

دلتنگ یار:)

عزیزم ، خب قبل خواب باهاش حرف نزدی؟

حس میکنم اتفاقا فاصله باشه بینتون که دلتنگی رو بیشتر کرده

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
وای یاد اون تاپیک افتادم چندش ترین و کثیف ترین آدما...اسکار میرسه به اون یارو که دندون مصنوعی رو بعد ...

🤮🤮🤮

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠کاربری بین دو تا دوست😊

غم زندگی که مادرم از من بخاطر خواهر برادراش سیاه کرده غم زندگی که مادرم حاضر نیست برام یه چیپس بخره ...

هعی چی بگممم

وای یاد اون تاپیک افتادم چندش ترین و کثیف ترین آدما...اسکار میرسه به اون یارو که دندون مصنوعی رو بعد ...

اه چندششش خو چرا الان باید بگیش🤢🤮

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.