2777
2789
عنوان

چرا بیداری🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 132 پست
از خونه ی مامانم میاییم یه شهر دیگست

مراقب خودتون باشید

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠کاربری بین دو تا دوست😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم به برنامه هایی که نکردم فکر میکنم بچه ها خیلی اهمالکارم زندگیم فلج شده هیچ کاری نمیکنم همه کار ...

:)

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠کاربری بین دو تا دوست😊

چرا؟؟🥲نمیدونم اصن اینروزا شبیه چیزی ک منتظرش بودم نیستن و هی باید حواسم باشه نا امید نشم دلم از کسی ...

:))))

از ناراحتی زیاد خواب به چشمم نمیاد

به قول نیمایوشیج: خواب در چشم ترم می شکند

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
موفق باشی گل 💕

خودت دلتنگ کیی یا چیی یا کجایی؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
از ناراحتی زیاد خواب به چشمم نمیادبه قول نیمایوشیج: خواب در چشم ترم می شکند

هعی:)