2777
2789
عنوان

نامزد کردم

71 بازدید | 7 پست

سلام خوبید من ۲۴ سالمه اهل شیرازم و از سن ۱۸ سالگی با یه پسری که یکسال از خودم بزرگتر بود و یاسوج زندگی میکرد به صورت مجازی آشنا شدم و واقعا دوسش داشتم جوری که کل روز تصویری میگرفتیم و کل روتین روزانه شو طی ۷ سال بلد شده بودم و وقته شو چه طوری صرف میکنه آشنا بودم یه پاک بودنش هم کاملا اعتماد داشتم تعداد دفعات زیادیم اومده بود شیراز و دیده بودمش

خلاصه عاشق پاک بودن و همه چیز بودم

این میومه وقتی ۲۳ سالم بود پسر عموم اومد خواستگاریم از من نه و از خانوادم اره به زور من و به نامزدی اون در آوردن من تا ۷ ماه بعد نامزدی بازم با اون پسر ارتباط داشتم ولی خط قرمز اون پسر زن متاهل بود همیشه میگفت فلان دوستم بی غیرت و فلان با زن متاهل دوست شده و کلی فوقش میداد برا همین من ترس از دست داشتنش و داشتم بهش نگفتم این میانه ۷ ماه بعد نامزدی نامزدم از ارتباط مون اطلاع پیدا کرد و ویس داد به دوستمو و خلاصه اونم تا فهمید نامزد کردم کشید کنار الان پنج ماه از این قضیه میگذره و من شبی نیست که به اون ارتباط ۷ ساله فکر نکنم

از یه طرف هر کار میکنم نامزدی و بهم بزنم خانوادم نمیزارن نامزدمم دوسم داره هر بار بهش میگم کلی میگه نه و تو را خدا نکن و این حرفا

آلان من دارم از حس خیانت خفه میشمم و راه جدایی ام برام نمیزارن وحتی نمیدونستم حرف مو پیش کی بزنم این شد که اینجا تایپ کردم تا سبک شم

بنظرم که انقد به خانوادت اهمیت نده

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الهییب عزیزم

خوب شما وقتب متاهل شدی دیگه باید فراموش کنی یا باید خانواده تو راضی میکردی

اگر میتونید تاپیک اول من بیاید راهنماییم کنید

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

توی این ۷ سال اون چرا نیومد خواستگاریت چرا رسمیش نکرد؟

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

یکم غیر واقعیه

ببخشیدا اخه دیگه کی ب زور شوهرمیدن؟کی بعد این ک میفهمه زنش خیانت کرده همچنان میچسبه بهش اون پسرم اگه میخاستت تو این هفت سال بلاخره ی خودی نشون میداد

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

تو این ۷ سال جلو نیومد چون بعد کلی سگ دو زدن داره درس میخونه با حقوق برج ۱۰ ملیون روش نمیشد بیاد نه خونه نه ماشین هیچی از یه طرف خانواده من درآمدشون خیلی خیلی بالا تر از کل خانواده اونه میخاست بیاد شرایط شو نداشت