2777
2789
عنوان

خسته شدم

38 بازدید | 4 پست

از زندگی خسته شدم. روزای تکراری

اکثر مواقع تو خونه هگ چون جنوب هستم نمیشه رفت بیرون زیاد روزا هوا گرم هست شب ها هم که ...

همه چی گرون

اینستا که میرم همش گریه میکنم برای کسایی که می شناسم و نمی شناسم 😭 😭 شب ها تا صبح

چیکار کنم خسته شدم از این زندگی

جدیدا به خودکشی فکر میکنم واقعا دیگه تحمل ندارم

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

اینستا نگاه نکن

این اولش

فیلم دان کن ژانری که دوس داری کتاب بخون رمان

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

اینستا نگاه نکن این اولش فیلم دان کن ژانری که دوس داری کتاب بخون رمان

حوصله فیلم و سریال هم ندارم دانلود دارم نمی تونم ببینم اصلا تمرکز ندارم هعییی شاید روزی یک قسمت ببینم

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله فیلم و سریال هم ندارم دانلود دارم نمی تونم ببینم اصلا تمرکز ندارم هعییی شاید روزی یک قسمت ببین ...

میفهمت حالت افسردگی داری همین رمقو ازت گرفته .منم هستم ولی بزور میگم باید انجام بدم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫